Nox Mobility, njemački startup želi poboljšati isk

poruka: 4
|
čitano: 1.878
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nox Mobility, njemački startup želi poboljšati isk".
17 godina

Tu priču su nam već prodali prije više godina sa Flixbusom, pa sad imamo to što imamo; do Splita povratna preko 85 eura, nekad u jednom smjeru 54, bolesno nešto. Da ne govorim da su im busevi i vozači ispod nekadašnjih niskih razina, samo smo mi naivno mislili da će "Nijemci uvesti reda".  Na početku su dumpiranjem cijena i uređenim autobusima uništili sve druge, sad imaju praktički monopol. 

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2025 1:16 (ivaninho).

5 0 hvala 0
15 godina
Re: Nox Mobility, njemački startup želi poboljšati
Pa dobro ovo nam ionako ne mogu podvalit s obziron da hrvatska nema pruge ili barem ne u pruge u voznom stanju
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
16 godina

Dakle, sat vremena leta (dobro dva, ako uključimo dolazak/odlazak na aerodrom) da zamijenim za poludnevnu vožnju vlakom? Jedino ako me je strah letjeti ili nema letova (van sezone)

0 0 hvala 0
17 godina

To je samo skupljanje love od investitora.

Te cijene su možda za štreku od Salzburga do Minhena izvedive, ali za vožnju preko pola europe ne.

Trenutačno najmoderiniji noćni vlak NightJet koji Austrijanci voze od Beča do Hamburga daleko je od ovdje obećanog komfora a cijenovno je realističnije postavljano (13 sati, regularno nešto manje od 300€, prva klasa 550€ ).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice