Sa druge strane, iz otopljenog permafrosta nam stižu poznati i nepoznati patogeni koji su možda kosili još kromanjonce i neandertalce... sve u svemu, bit će i s epidemiološke strane sve veselije.
Zagrijavanje planeta potiče širenje smrtonosnih gl
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.144
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije to toliki problem. Zemlja se mjena tokom vremena, al' sada su samo možda više aktivni prijatelji Zemlje, poput Grete Tunbreg.
To vam je poput ratova u svijetu. Svi se zalažu za mir. Ja pogotovo. Sjedim doma i jedem sladoled. Međutim, mene nitko ne snima.
Mnogi se zalažu za velike stvari, da ne bi morali ići u školu il na posao.
Nije to toliki problem. Zemlja se mjena tokom vremena, al' sada su samo možda više aktivni prijatelji Zemlje, poput Grete Tunbreg.
To vam je poput ratova u svijetu. Svi se zalažu za mir. Ja pogotovo. Sjedim doma i jedem sladoled. Međutim, mene nitko ne snima.
Mnogi se zalažu za velike stvari, da ne bi morali ići u školu il na posao.
To je čudna izjava za nekoga tko se kakti poziva na znanost.
@Al Crane
Bio sam ironičan. Zelena ideologija čini mnogoe greške kod sprovođenja svoje politike, te guraju djecu i ne znam koga sve ne u prvi plan.
Vladajući ne slušaju znastvenike i stvarne zaštitnike prirode, a kako će onda tamo neke likove koji furaju dijete u prvi plan?
Treba djelovati lokano. Ne dopustiti gradnju bogomljki u javom parku, ne dopustiti gradnju privatnom kapitalu na svakoj zelenoj parceli, zaštiti rijeku Unu, ne vaditi srebro ako to ima jako štetne posljedice, spalionica otpada, sortiranje otpada, sadnja stabala, ....
Svi štite prirodu, a rijetko tko ne svojoj parceli sadi vočke. Posadi drvo, spasi prirodu....
Lako za Gretu, maskotu zelene agende, nego mislim na ovako nešto. Čovjek sadi.