"Skupljate li bodove?" – nije to samo nešto što se veže uz blagajne maloprodajnih lanaca, već i uz Microsoftov Rewards program koji, prvi put, za akumulirane bodove nudi nešto zaista korisno
AHAHAHAHAHA
Ajmo sad onu moj....ma znate vec sto cu reci
"Skupljate li bodove?" – nije to samo nešto što se veže uz blagajne maloprodajnih lanaca, već i uz Microsoftov Rewards program koji, prvi put, za akumulirane bodove nudi nešto zaista korisno
AHAHAHAHAHA
Ajmo sad onu moj....ma znate vec sto cu reci
-već postaje bolno.. kao trn u oku, primozgu.. :) msova želja guranja juzera u nešto, na nešto.. pa sa starijeg na noviji win-os-ver.. pri čemu imamo klasično glupi-msovski problem, trajanje supporta, .. koji postoji i postojat će još narednih 7 godina.. neovisno što generalpublic juzere plaše za obične licence i gašenje, tj support za ažuriranja w10 je do 2032.. i apsolutno im je đabe ako ga normalno omoguće svim korisnicima, osim što ako ne omoguće koriste kao štap za tjeranje na novije.. no posotji, pa eto, bodovi vjernosti i marketing šoping centra.. dat će mi nešto vrijedno, neprocjenjivo, mada im je đabe, odnosno, da ne stvaraju takav problem forsiranim gašenjem i skraćivanjima supporta za gp-juzere ne bi ni postoao problem, no tad bi juzeri ostali na w10, a moraju na w11, pa od jeseni na w12.. jer eto, novi broj je tu, mora se jer tako kaže ms.