Gospodar prstenova se vraća 2027: Andy Serkis otkr

poruka: 7
|
čitano: 4.287
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gospodar prstenova se vraća 2027: Andy Serkis otkr".
7 godina

Sa obzirom na njegovu skoro nikakvu biografiju kao režiser iskreno neznam šta bi mislio o ovome jer je puno veća šansa da ispadne neko polu spinoff sranje nego nešto dobro... ali živi bili pa vidili jer nema smisla unaprijed osuđivat!

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 mjeseci
Re: Gospodar prstenova se vraća 2027: Andy Serkis
nikonja kaže...

Sa obzirom na njegovu skoro nikakvu biografiju kao režiser iskreno neznam šta bi mislio o ovome jer je puno veća šansa da ispadne neko polu spinoff sranje nego nešto dobro... ali živi bili pa vidili jer nema smisla unaprijed osuđivat!

Mislim da ne može biti gore od ovih woke/diversity šljamskih poluproizvoda koji nam se serviraju zadnjih godina.

7 godina
filip_medo kaže...
nikonja kaže...

Mislim da ne može biti gore od ovih woke/diversity šljamskih poluproizvoda koji nam se serviraju zadnjih godina.

Može može, lakše preživim woke patuljke nego priču koja nema smisla, i film nakon kojeg mi gledanje boje kako se suši izgleda kao adrenalinski šok!

9 godina

i cim sam procitao s kime se jos pregovara, vec vidim novi niz besmislica poput legolasa u hobitu.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo kada se sjetim  2001. - 2003. i doživljaja gledanja LOTR filmova u kinima, a paralelno su izlazili i Matrix Reloaded i Revolutions.

Nabrijavanje na maksimum, izlazak iz kina prepun dojmova, ah nostalgija... 

Yippee ki-yay, motherfucker! :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Nepotrebno sranje kao i ona trilogija hobita. O golumu je sve rečeno i ljepo prikazano kroz LotR i u hobitima, koga boli racku više.
Za 5god očekujem trilogiju o smaugu -.-
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Duplo, sry
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2025 13:27 (Crljo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice