Sa obzirom na njegovu skoro nikakvu biografiju kao režiser iskreno neznam šta bi mislio o ovome jer je puno veća šansa da ispadne neko polu spinoff sranje nego nešto dobro... ali živi bili pa vidili jer nema smisla unaprijed osuđivat!
Gospodar prstenova se vraća 2027: Andy Serkis otkr
- poruka: 7
- |
- čitano: 4.287
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa obzirom na njegovu skoro nikakvu biografiju kao režiser iskreno neznam šta bi mislio o ovome jer je puno veća šansa da ispadne neko polu spinoff sranje nego nešto dobro... ali živi bili pa vidili jer nema smisla unaprijed osuđivat!
Mislim da ne može biti gore od ovih woke/diversity šljamskih poluproizvoda koji nam se serviraju zadnjih godina.
Mislim da ne može biti gore od ovih woke/diversity šljamskih poluproizvoda koji nam se serviraju zadnjih godina.
Može može, lakše preživim woke patuljke nego priču koja nema smisla, i film nakon kojeg mi gledanje boje kako se suši izgleda kao adrenalinski šok!
i cim sam procitao s kime se jos pregovara, vec vidim novi niz besmislica poput legolasa u hobitu.....

Samo kada se sjetim 2001. - 2003. i doživljaja gledanja LOTR filmova u kinima, a paralelno su izlazili i Matrix Reloaded i Revolutions.
Nabrijavanje na maksimum, izlazak iz kina prepun dojmova, ah nostalgija...
Za 5god očekujem trilogiju o smaugu -.-