Nikad u zivotu nisam kupio igru, niti cu. Isto vrijedi i za crtani roman. 😅
Brkoni
Nikad u zivotu nisam kupio igru, niti cu. Isto vrijedi i za crtani roman. 😅
Brkoni
meni je borderlands najbolja igra u životu...međuzitim još nisam niti dvicu završio nakon stotinei stotine sati...tako dok ja zgotovim dvicu...pa tricu...pa onaj spinoff...dotle bude četvorka za 5E...jedinicu i dvicu igrao piratske na pc-u...nakon ča je pc otišao u vječna lovišta uzeo ps4 pro i za njega uzeo bordrlands goty i handsome collection bit će sve skupa za 10E....na epicovom računu imam mukti od njih tricu...kad se ponovno vratim na pc...eto spreman sam se odvojiti od 50E i kupiti pandora box(koji ima sve dosad izašlo od borderlandsa)
I ja sam u prvom susretu sa BL reko kaj je ovo crtani i na kraju završio na 4000 sati samo u BL2.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Arrr to the high seas, matey har har har
On je kupio igru za $80 91... Je, a koliko su ostale stvari koštale te 91.? Igre i ovaj tip tehnologije su onda bile luksuz, sada su mainstream. Kuća u Americi je onda koštala $200 000, a danas ta ista košta $2 000 000. Možda je zato i mogao odvojiti $80 od minimalca jer minimalac baš i nije toliko porastao u tih 30+ godina...
Mene od cijene, ionako to ne bih kupio na release day ni da je $60, više brinu promjene u EULA gdje im moraš dozvoliti da ti instaliraju rootkit koji ti pobere sve podatke privatne podatke. Da mogu softverski i uzorak krvi i stolice bi tražili... To će moda za BL5 trebati poslati uzorak prije nego te puste u igru...