Električni automobili i ljetne vrućine: Kako maksi

poruka: 7
|
čitano: 4.981
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Električni automobili i ljetne vrućine: Kako maksi".
17 godina

Ne trebaju palit klimu.

Prije 40g, jadran je bio pun peglica/tetrapaka.

Poljak sjedne u tetrapak, otvori prozore i putuje na +40.

Naši bogatiji građani su putovali sa stojadinom i 4 otvorena prozora.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
5 1 hvala 0
10 godina
Re: Električni automobili i ljetne vrućine: Kako m
znači taman smo evoluirali do razine kad sjedneš u auto u kojem postavka temperature stoji na 23 cijelu godinu bez apsolutno ikakvog razmišljanja, i onda opet krenemo unazad...

btw neki dan je bio članak kako je za održavanje / popravak kapaciteta liion baterije potrebna viša temperatura

btw 2, nije li da grijanje troši manje-više jednako kao hlađenje ako imaš toplinsku pumpu? ne znam imaju li obični grijači ikakvog smisla u zadnjih 20 godina...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Presmijesno, kupis auto od 60.000 E i onda moras paziti na klimu, glazbu, brzinu i sl. a kamoli guzvu na cesti da stignes na odrediste... lol

15 0 hvala 2
16 godina
Ne znam za druge el aute ali moj ne troši baš puno za hlađenje. Grijanje je druga stvar.

1 0 hvala 1
15 godina
Gajotres kaže...
Ne znam za druge el aute ali moj ne troši baš puno za hlađenje. Grijanje je druga stvar.

+1

Twingo ze, domet zimi bude nizi 40-50%, em sto zbog hladnijeg vremena padne domet automatski, em sto se grije. 

Klima nema nekog velikog utjecaja na domet, kad je ljetno doba.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
7 godina

Srećom entuzijasti još uvijek rade na rapsodijama. 4 litre, 20 cilindara, nešto poput boxera konfiguracija, 80 ventila. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Kad ovakvi clanci prestanu da se prave, tog trena ce i obicnom cojku iz zgrade EV bit zanimljiv. Cuj stednja i pametno koristenje u autima od 50k eura pa na vise. Ludilo mozga. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice