Većina Amerikanaca smatra da AI neće poboljšati nj

poruka: 4
|
čitano: 3.922
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Većina Amerikanaca smatra da AI neće poboljšati nj".
3 godine

AI u raljama late stage kapitalizma. What could possibly go wrong? 

Baš me interesira što ovi stručnjaci iz članka misle; koji je endgame AI-a ? (oćemo svi pjevat imagine?  sheesh) 

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2025 19:04 (Svakakav).

4 0 hvala 0
16 godina

Fali opcija: već mi je poboljšala Toliko stvari mi već sada rješava da je nevjerojatno, a najviše u poslu, u izradi sadržaja, template-a, dokumenata, pa do izrade sadržaja za web, mailova i sl.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Većina Amerikanaca smatra da AI neće poboljšat
S jedne strane drasticno olaksava i ubrzava posao, a s druge strane rastu i zahtjevi za produktivnost jer je i konkurencija produktivnija, pa na kraju dodjes na isto.
Dok se masovno ne pocnu dijeliti otkazi i uvedemo UBI.
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Hm, nzm....ugl, ljudi koji žike stvar ničega se ne boje. Ljudi koji ne razumiju ML/AI, ugl., pričaju gluposti. Ljudi kada nešto ne razumiju počinju o tome filozofirati.

Kada o ML/AI govore doktori matematike ili inženjeri oni razumiju da je to rasterizacija vektora ili neuronske mreže. Ostali na to gledaju kao na magiju.

Bilo bi lijepo, živjeti u nekom boljem svemiru, gdje bi primjerice, ML/AI zamijenio hrvatsku birokraciju, a te resurse  preusmjerili u medicinu.

dzg
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice