NASA-ina analiza pokazala neočekivan porast razine

poruka: 35
|
čitano: 5.037
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NASA-ina analiza pokazala neočekivan porast razine".
4 godine
Re: NASA-ina analiza pokazala neočekivan porast ra
picajzla0707 kaže...
Zaporožac kaže...

Baš me zanimalo koliko su se plaže prekoputa kuća "smanjile" odn. koliko je naraslo more, kad ono, meni se čini ništa.

plaže se dohranjuju - dovozi se pijesak/šljunak/lomljeni kamen svake godine, samim time se podižu iznad razine mora usporedno s njegovim podizanjem

nije baš da se more diglo dva metra od 1990-te kad si bio tamo i usporedio s današnjom situacijom

trebaš gledati betonske/kamene muliće koji su davnije izgrađeni, jer njih se ne podiže

Ne samo to - dok ima kopna iza - sami valovi će širiti svoje plaže dublje u unutrašnjost...

16 godina

Naravno, ljevičari svaki put postupe upravo kako ih je Orwell opisao: vide da su u krivu, ali to im se ne sviđa jer se kosi s njihovim svjetonazorom, pa zato odluče vjerovati Partiji, a ne vlastitim očima. IPCC je osnovan davne 1988, duge godine prolaze, cijela desetljeća se nižu i to se ponavlja, ponavlja i ponavlja... nema pomoći.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

sva sreća pa desančari koji okidaju na mačo-fašistoidne likove iz stripa imaju kratku pamet pa se ne sjećaju ni kakve su zime bile pred 30-40 godina, nit da nije normalno sredinom ožujka izlaziti u kratkim rukavima...

Veliki poglavica Narančasta Kvarcana Glava je rekao: Drill, baby drill !!!

Let's make F-150 most sold car in Murrica again (Phuk gooks and their Rav-4)

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2025 10:43 (Stric_Jura).
4 godine
Ma o čemu ti trabunjaš? Mozak previše ispran izbjeljivačem?
10 godina

Mjeriti znaci usporedjivati, sve su mjere relativne, apsolutno tocnih mijerna nema.

(Stari Profa) Dipl.Ing. M.Kaprel

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice