Kupio sam novi Mac mini M4 base model, za vecinu ljudi iskreno nije potrebno nista drugo.
Jedino mi macos kao sustav ne odgovara bas, ali dat cu mu priliku lol...
Kupio sam novi Mac mini M4 base model, za vecinu ljudi iskreno nije potrebno nista drugo.
Jedino mi macos kao sustav ne odgovara bas, ali dat cu mu priliku lol...
Još da s maknu s tih retardus dijagonala iz proslog stolječa

Kakve veze ima dijagonala s Mac Studio? Uzmite monitor koji vam odgovara i to je to. 
nazivi njihovih uredjaja su gori od naziva kako audi daje svojim modelima. a to zbila znaci da trebas novu ekipu koja to smislja
200 000 zaposlenih, milijarde kesa na racunima. a ne mozes nac i palatiti strucne ljude da obave posao kako treba
nazivi njihovih uredjaja su gori od naziva kako audi daje svojim modelima. a to zbila znaci da trebas novu ekipu koja to smislja
200 000 zaposlenih, milijarde kesa na racunima. a ne mozes nac i palatiti strucne ljude da obave posao kako treba
Ali i dalje bolji od naziva koje Elon daje svojoj djeci aka X ili Tehno Maximus, ovaj zadnji je valjda ime dobio inspiriran nekim transformersom.
Kakve veze ima dijagonala s Mac Studio? Uzmite monitor koji vam odgovara i to je to. 
Pa htio bi njihov kao sto su prije imali 27", sad bi neku 32...vi jabucari ne kuzite k