Continental zatvara tri pogona u Njemačkoj, smanju

poruka: 5
|
čitano: 1.218
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Continental zatvara tri pogona u Njemačkoj, smanju".
12 godina

"Kao odgovor na sve slabiju potražnju..." hahahaha

4 0 hvala 0
11 godina

"Kao odgovor na sve slabiju potražnju na više tržišta na kojima posluju, proizvođač autoguma odlučio se na drastične rezove u poslovanju, zatvaranje pogona te otpuštanje radnika"

Corporate bullshit translator: U 2024 zarada uprave je pala za postotni bod pa su odlučili pokriti svoj gubitak zatvaranjem tvornica i otkazima. Očekuju kako će tim potezom u sljedećoj godini održati bonuse na razini iz 2023.

Nadglednik dina
Moj PC  
12 0 hvala 0
4 godine
Re: Continental zatvara tri pogona u Njemačkoj, sm
Entry Point kaže...

"Kao odgovor na sve slabiju potražnju na više tržišta na kojima posluju, proizvođač autoguma odlučio se na drastične rezove u poslovanju, zatvaranje pogona te otpuštanje radnika"

Corporate bullshit translator: U 2024 zarada uprave je pala za postotni bod pa su odlučili pokriti svoj gubitak zatvaranjem tvornica i otkazima. Očekuju kako će tim potezom u sljedećoj godini održati bonuse na razini iz 2023.

Jbga Nemac navikao zivjeti na visokoj nozi s 3 poršea, 6 kuca, 8 apartmana nesto kao i kod nas

Team Blue
6 godina

bude AI sve to riješio...ono kad u emisiji dobro jutro hrvatska pričaju o AI

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

kupovao sam conti samo zato jer imaju proizvodnju u maticnoj drzavi. sad cemo nesto drugo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice