MicroStrategy i dalje kupuje: prošli tjedan 11.000

poruka: 10
|
čitano: 1.898
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MicroStrategy i dalje kupuje: prošli tjedan 11.000".
12 godina

Ako netko prodaje kamenje ilio blato, kupujem kao investiciju!!!! 11 tisuca komada blata, kupujem!!!! kupujem!!!! navali narode!!!

5 3 hvala 0
6 godina

zašto ispod naslov piše kockarsko investiranje???...bitkonj je zlato a zlato nije kocka nego spas od zlih banaka...političara i svega nevaljanog u ekonomiji

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Sa ovakvim Trumpom koji i sam ima svoje coinove te mu firme kupuju poznate kriptovalute u desecima milijuna dolara, dao je upravo pomilovanje Ross Ulbrichtu (osnivaču Silk Roada), izbacio Gery Genslera iz SECa (koji je bio famozno anti kripto) te planira uvesti stratešku BTC rezervu je apsolutno glupo ne imati nešto od kripta u svojem portfelju.

Ako je ikad bilo očitije da će kripto još rasti zbog nečije politike, to je sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

vidjet ćemo kad se to sve stropošta u tri pm. btc je potencijalni buble, (pre)volatilna visoko rizična imovina, podložna tržišnim manipulacijama ...  

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina

Možda i je "bubble" ali..

Zapitajte se dali je Microstrategy hrpa budaletina koji samo bacaju miljarde u kripto ili ima tu nešto kaj mi neznamo?

Sumnjam da če netko bacat miljune a kamo li miljarde a da nema neki insajder tip..

Nek trump objavi nacjonalnu Bitcoin strategiju i da vidiš kad cijena Bitcoina ode u nebo.

1 0 hvala 0
4 godine

Kroz zadnjih 16 godina povijseti bitcoina stalno se vrte ovakve poruke o tome kako je pitanje trenutka kada će sve propasti. Samo što je povijest pokazala da su svi ti stručnjaci i "stručnjaci" dosada uvijek bili u krivu. Kako je kolega forumaš prije napisao da bi i onim najpesimističnijima trebalo biti očito da nikada do sada nije bilo jasnije u kojem smijeru ide cijela stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 15:43 (attang).

1 0 hvala 1
11 godina

MSTR kupuje bitcoine posuđenim novcem, Saylor sigurno ne prodaje svoju imovinu da bi je zamjenio za bitcoin. Opet će štetu plaćat netko drugi... Posljednja 4 mjeseca, gledano na godišnjoj razini  američki CPI raste i izgledno je da od spuštanja kamatnih stopa (jeftinog novca za posuđivanje) neće biti ništa. E sad, ako FED i Powel osim zadržavanja kamatne stope, samo spomenu mogućnost podizanja iste u 2025, ćemo vidjet kako će se to odrazit na cijenu dionice MSTR-a, a samim tim i cijenu btc-a. Samo to je pokazatelj koliko je to sve skupa stabilno u ovom trenutku. Oni koji bi sad kupovali btc, samo hrabro naprijed ...

Evo primjer: 01.siječnja 2021. do 14.travnja 21. btc je dobio na vrijednosti 116 %. 12.svibnja, samo u jedan dan cijena se stropoštala za 13%, a do 20. lipnja cijena se vratila na razinu od 01. siječnja. Pitanje je kako su prošli oni ulagači koji su kupovali na hypeu u ožujku i početkom travnja ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

buy!

buy!

buy!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

ovo je strašno postalo...na vjestima neka ženska od ove političke elite govori kako eto trošimo nfce na obrazovanje...zdrastvo ali  ne dovoljno za vojsku i kako bi to moglo postati ugroženo(od rusije)...jedan drugi govori o sukobu rusije i eu za 5 godina...a rusi evo za misec dana 3 godine muku muće sa poljima i livadama u pripizdini i sad svi pumpaju priču o kripto valutama...u slučaju EMP-a ode to sve u K

da je pobjedila kamela...sad bi cijena bila 60000 ili manje

normalno da su vijesti pune kripta jerbo sad je vrijeme izlaska a ne ulaska...a da bi se izašlo netko mora ući...isto kako s vrimena na vrime se pojave reklame o kupnji zlata...eto trgovci zlato sve sami isusi i humanitarci žele da nas zaštite od inflacije i ostalog...ako je papir smeche zašto žele svoje zlato zamjeniti sada za smeche od papira

sve vam je to kladionica...

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Re: MicroStrategy i dalje kupuje: prošli tjedan 11

slažem se, kad su nečeg puni mediji i poznate face počnu pričat o tome, vrijeme je izlaska. Zlato je ipak nešto drugo (8% je godišnji prinos - prosječno). trgovci zlatom i srebrom žive od razlike spot i premium cijene, preprodaju i zarađuju dokle god ima zainteresiranih, a koriste hype kad je zlato na all time high razinama, kada se i pojavljuju reklame o zlatu na tv-u.

edit: sadbaš gledam, zlato opet grabi prema ath razini, moguće da se ovaj put zaleti do 2900, možda i više. sa te strane baš i ne izgleda dobro za btc ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2025 13:07 (grgaRi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice