HermanMiller Embody Gaming - Stolica koja me slomi

poruka: 11
|
čitano: 2.985
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HermanMiller Embody Gaming - Stolica koja me slomi".
15 godina

imam slicna iskustva s aeronom - trebalo mi je nekoliko tjedana navikavanja nakon steelcase thinka, no nakon tog pocetnog perioda, mogu ju samo hvaliti.

sto se narucivanja tice, susta si sam kriv zbog kemijanja s mailboxde. ja sam bio uzeo sa DesignCabineta, proslo je potpuno smooth, super ljubazni su, te mi nakon trazenja ponude mejlom dali bolju cijenu s dostavom nego sto su imali na webu bez dostave.

0 0 hvala 1
13 godina

Meni Embody nakon sto sam ga uspio dobro namjestiti savrsen, tj jedino bih volio ponekad da ima headrest - ali rijetko kad gledam nesto za kompom pa mi i nije toliko vazno.

Imam i Steelcase Gesture i on mi je uzasan, ogromni problemi s bolom u trtici, koji nikako nisu prolazili bez obzira na prilagodbe i period navikavanja. Jednostavno pretanka pjena. A i inace je Embody bolji, osim po prilagodljivosti naslona za ruke.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Re: HermanMiller Embody Gaming - Stolica koja me s
Za Gesture sam nakon tri sekunde znao da nije za mene i da se nikad ne bih naviknuo na njegov "oblik". Prvenstveno tu mislim na naslon. S druge strane, mnogi se zaklinju na njega...
Never put Dolby on snake detectors.
12 godina

Koristim novog Aerona sa "sluzbenim" headrestom, kupljen vani, preko interneta...

Prije kupnje isprobao sam Aerona i Embody. Obije stolice imaju svoje prednosti i mane, ali mi se Aeron, ipak, vise dopao ponajvise jer djeluje robusnije a i odrzavanje je miljama jednostavnije.

Problem sa Aeronom je sto ima mash sjedalo, a to mi je no-no za dugorocno sjedenje(znao sam to unaprijed), to sam jednostavno rjesio sa 5 cm paddinga i stvorio si dream chair! Odrzavanje se samo promjenilo u tome, da kada se padding zaprlja, uleti u masinu i to je to! :)

0 0 hvala 0
14 godina

Bio sam u PrimatRD-u i isprobao sve Herman Miller stolice, posebice Aeron i iskreno i nije mi nesto stolica kao ni ostale njihove stolice. Najveci mi je problem sto se naslon kod niti jedne HM stolice ne moze zakljucati u poziciji u kojoj hoces, nego te konstantno naslon gura prema naprijed. Oke, moze se podesiti sila da bude taman da to ne bude pretjereano iritantno, ali nije mi to to. 

Kupio sam nesto bolje od Aerona, a stolica se zove Ergohuman Elite V2... oko 750 eura kosta, po meni za klasu iznad Aerona, a znatno jeftinija! 

1 0 hvala 0
13 godina
=XFX=PlayHard kaže...

Bio sam u PrimatRD-u i isprobao sve Herman Miller stolice, posebice Aeron i iskreno i nije mi nesto stolica kao ni ostale njihove stolice. Najveci mi je problem sto se naslon kod niti jedne HM stolice ne moze zakljucati u poziciji u kojoj hoces, nego te konstantno naslon gura prema naprijed. Oke, moze se podesiti sila da bude taman da to ne bude pretjereano iritantno, ali nije mi to to. 

Kupio sam nesto bolje od Aerona, a stolica se zove Ergohuman Elite V2... oko 750 eura kosta, po meni za klasu iznad Aerona, a znatno jeftinija! 

Embody se moze zakljucati, ima 4 razine... Zakljucam obicno na 2. zupcu kad radim, otkljucam kad se zelim zavaliti za gledanje neceg....

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
moderator
LudaRajcica kaže...

Koristim novog Aerona sa "sluzbenim" headrestom, kupljen vani, preko interneta...

Prije kupnje isprobao sam Aerona i Embody. Obije stolice imaju svoje prednosti i mane, ali mi se Aeron, ipak, vise dopao ponajvise jer djeluje robusnije a i odrzavanje je miljama jednostavnije.

Problem sa Aeronom je sto ima mash sjedalo, a to mi je no-no za dugorocno sjedenje(znao sam to unaprijed), to sam jednostavno rjesio sa 5 cm paddinga i stvorio si dream chair! Odrzavanje se samo promjenilo u tome, da kada se padding zaprlja, uleti u masinu i to je to! :)

Kako to sad izgleda, s tim paddingom, imaš li kakvu sliku? Živo me zanima, a zanimat će i jednog prijatelja, koji mrzi svojeg Aerona 

Never put Dolby on snake detectors.
12 godina

Najbolja stolica je ona koja ne radi probleme kod odlaska.

0 0 hvala 0
17 godina
Uff dati tolike novce za nešto sta ti ne pase, pa šta nije ju mogao vratiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U mojem slucaju, svaka stolica je bila problematicna za sjedenje jer jednostavno ovaj standardni materijal (bilo mesh ili pillow-like) nije dosta udoban za donji dio leda.

Onda sam nasao ovo - https://www.amazon.de/dp/B08RCV3MRP?th=1. Iako izgleda malo skupo, stvarno pomaze i cak jeftinije stolice cini puno udobnijima + ima osjetnog ucinka za sam polozaj donjeg dijela kraljeznice.

Trenutno doma imam ErgoHuman + Cushion Lab (skupa oko 1000 eura) i dosta udobnije rjesenje nego Herman Miller na poslu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2025 10:03 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
16 godina

Jel imate mozda neke ponude od tih nasih ducana da bi mogli poslati, treba mi za popis troskova, a ekipa nikak da odgovori na upit o cijenama. Planiram uzeti poticaje za samozaposljavanje i uzeti herman miller aeron, koristio sam ga vec prije i fino me ispravljao kod sjedenja...

edit:

nvm, dobio ponudu... doslovno duplo visa cijena nego u Njemackoj, bio sam spreman na svasta, ali na duplo nisam xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2025 15:38 (Blade18).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice