Filmovi kojima se najviše veselimo u 2025. godini

poruka: 3
|
čitano: 1.201
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Filmovi kojima se najviše veselimo u 2025. godini".
6 godina
Filmovi kojima se najviše veselimo u 2025. godini

kako ljude natirati da ne koriste torrente...tako da većina bude negledljivo

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
Re: Filmovi kojima se najviše veselimo u 2025. god
HCMAA kaže...

tako je, sve izgleda loše, a ovo kad vidim ponovno Supermana da se snima i opća pomama po mrežama, pa jebote led jel vam nije već dosadilo??

Jedino što mi izgleda dobro od onog što će izaći, ali u 2026. je od Nolana Odiseja, s njim nema greške, a i jako mi je zanimljivo da se uhvatio grčke mitologije. Tu nas čeka sigurno 3 sata epskog spektakla.

4 godine
Re: Filmovi kojima se najviše veselimo u 2025. god
Cansee kaže...
HCMAA kaže...

tako je, sve izgleda loše, a ovo kad vidim ponovno Supermana da se snima i opća pomama po mrežama, pa jebote led jel vam nije već dosadilo??

Jedino što mi izgleda dobro od onog što će izaći, ali u 2026. je od Nolana Odiseja, s njim nema greške, a i jako mi je zanimljivo da se uhvatio grčke mitologije. Tu nas čeka sigurno 3 sata epskog spektakla.

Opca pomama je jer ne glumi Henri Cavill pa svi pljuju s razlogom, definitivo po mnogima najsuperman ikada, jednostavno covjek je roden da to bude. Ovaj novi je koliko sam shvatio neki remake neke druge price pa ce se Henri vjerovatno vratiti poslje da nastavi dalje svoju pricu. Iako koliko sam vidio dosta doga je doslovno iskopirano sto mi se nikako ne svida no svejedno cu ga pogledati jer volim dc i marvel svijet!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice