Da, ali to je balon koji samo što nije puknuo...
(...šeretski se nasmešim, sjedam u bemburu i lagano si pustim hit Hladnoga piva, Moralne dileme vlasnika BMW-a)
Da, ali to je balon koji samo što nije puknuo...
(...šeretski se nasmešim, sjedam u bemburu i lagano si pustim hit Hladnoga piva, Moralne dileme vlasnika BMW-a)
lako je biti general poslije bitke...da je bilo "milijunašima" 30 dana prije izborq u americi reći da založe cjelokupnu imovinu i da dignu kredu i ulože u bitkonja...99% bi reklo da si lud...lako je sad mudrovati
Reci to onima koji su 2021ve ulozili, pa su do 2024te cekali da dodu na nulu
Šta tebi nije jasno? Po čemu se ulaganje u bitcoin razlikuje od bilo kojeg drugog?
Želiš sigurnost? Imaš trezorce i državne obveznice...
Pa da čujemo tu tvoju velebnu definiciju ulaganja i zbog čega to bitcoin nije?
Na čemu ti to zarađuješ pare?
Bit će da za tebe vrijedi ta Ajnštajnova izreka koju citiraš...
Volio bi da Bug opet istraži šta je bilo sa poznatom Riječkom ekipom BitLuckyBitLucky 2BitLucky 3
Da li su poznati Riječki stručnjak i njegova ekipa oslobođen optužbi za krađu BitCoin, kada mu je pala vrijednos, a sada opet iznad vrijednosti koje su tada bile, pa su ostvarili profit tada "prevareni klijenti"
Lp...
Ja sam ušao u hawk tua obveznice.
Želiš sigurnost? Imaš trezorce i državne obveznice...
Sigurnost u šta? Da ćeš spušiti na vrijednosti... to svakako. Koji je prinos na trezorskim zapisima i državnim obveznicama? A kolika je stopa inflacije?
Nije ni btc neka sreća, ali ako pratiš bull/bear cikluse, može se... nije samo kupi i zaboravi kao trezorski zapisi... ali može se.
EDIT: tko je kupio 2021 na ATH sam si je kriv (ili bilo kada na ATH)
Koje grafičke kartice najčešće koristite za rigove pri rudarenju ?
Ja imam 8x RTX 4090