Porscheom bez zimske opreme izveo piruetu pred tun

poruka: 9
|
čitano: 6.046
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Porscheom bez zimske opreme izveo piruetu pred tun".
14 godina

Koji mulac od vozača, voziti automobil po snijegu i ledu sa stražnjim pogonom bez zimskih guma. To samo seljačine rade, bitno je da je Porsche, a to što ima ogromne šanse da se razbije nikom ništa. Šteta što ga nije ćapila prometna policija i propisno kaznila, jedino tako će naučiti. 

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ovo ljeto sam na parkingu skupog resorta vila vidio najnoviji Mercedes S Klase, sa ćelavim gumama egzotičnog brenda i sa kamenjem ispod kotača jer je bio parkiran na blagoj nizbrdici.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Sve potrošili na aute pa siromačekima nije ostalo ništa za gume.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

-kaznu svakako može dobiti, jer su svi ulazi u tunele i sl mjesta pokrivena kamerama.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
6 godina

Ovo se može i sa zimskim gumama ako ne znaš voziti. Ovdje je vidno da vozač/ica misli da će se izvuću nabijanjem gasa što izaziva kontra efekt.

Što niži okretaji u što većem stupnju prijenosa. Tako sam prošao cijele Plitvice u još gorim uvijetima na ljetnim gumama bez problema.

3 0 hvala 0
13 godina

Covjek je ocito ugasio TC tako da sumnjam da skroz nema pojma sto radi, prije ce biti da je Porsche kupio zadnjim parama pa nema za zimske.

Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine

Tko zna je li živ.

Dokopao se tunela, tamo nema snijega, razvalio 150 km/h u tunelu i tko zna kako je to završilo kad je izletio iz tunela.

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni nije jasno da takve budale ako već znaju da nemaju ni gume ni auto za zimske uvjete jednostavno ne stanu na neko odmaralište, prenoće ako treba i čekaju da se situacija rješi. 

Mislim na ovaj način ugrožavaju i sebe i tudje zivote i taj svoj auto skupovjeni. Mislim budala nikada dosta

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Re: Porscheom bez zimske opreme izveo piruetu pred
zd1400rt kaže...

Ovo se može i sa zimskim gumama ako ne znaš voziti. Ovdje je vidno da vozač/ica misli da će se izvuću nabijanjem gasa što izaziva kontra efekt.

Što niži okretaji u što većem stupnju prijenosa. Tako sam prošao cijele Plitvice u još gorim uvijetima na ljetnim gumama bez problema.

Dokaz kako neki ljudi nikad ne prestaju sanjat... i ja sam isto bez ikakvih guma sa fićom na aerodromu poletio, napravio krug oko Zagreba i spustio se na Jarun, popio pivu i otiša na burek... pa se probudio... 

Šta nečeš sve ovde pročitat???

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice