Muškarac iz Floride mislio da ga špijuniraju, obor

poruka: 7
|
čitano: 1.610
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Muškarac iz Floride mislio da ga špijuniraju, obor".
6 godina

Da, kao što sam rekao na drugoj temi , da se ovakve stvari ne događaju. Treba zakonski pravno to sredit.

Nismo na divljem zapadu.

A može se sredit,, tako da se u dronove ugrade geo ograde. i onda svatko ko ne želi da mu dron zuji kraj kuće. geo-ogradi svoju kuću.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja bih više volio da po defaultu ne dolaze iznad tvog zemljišta… i da dostava ne dolazi na tvoj prag ako nisi dao dozvolu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2024 17:00 (PICART).

2 0 hvala 0
2 mjeseca
Re: Muškarac iz Floride mislio da ga špijuniraju,
@gpd pa to će onda biti klasika, "jednaki i jednakiji". Bogati će moći platiti geo ogradu, vjv. neće biti jeftino inače kad bi bilo jeftino i jednostavno mnogi bi postavili geo ogradu.
I onda će oko sirotinje i golja zujati dronovi a bogate će obilaziti u širokom luku .
6 godina
Re: Muškarac iz Floride mislio da ga špijuniraju,
Sirotanovic kaže...
@gpd pa to će onda biti klasika, "jednaki i jednakiji". Bogati će moći platiti geo ogradu, vjv. neće biti jeftino inače kad bi bilo jeftino i jednostavno mnogi bi postavili geo ogradu.
I onda će oko sirotinje i golja zujati dronovi a bogate će obilaziti u širokom luku .

https://en.wikipedia.org/wiki/Geofence

da, vjv. postojati će pretplata. Ako želiš da ti dronovi ne zuje na posjedu. pretplati se na paket "no drone!", ili pošalji SMS poruku na broj 6666 sadržaja "NODRONE"

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2024 18:00 (gpd).
13 godina

A otkuda ”Wallmartovim” djelatnicima pravo da testiraju dron prvo bez najave mještanima (pa kada ideš u renovaciju stana, prvo objaviš potencijalnim galamdžijama da smire strasti jer ..., a to će trajati od ... do ..., kraj priče), vjerojatno su oni imali ”radni nalog”, ali opet, tko je to blagoslovio, čitaj koji senior CEO ili tko god?!?! 

U državi Nevada, na području ”Death Walley” postoji pravilo i protokol, kada test vozači raznih brandova idu u testnu vožnju, najave se Šerifima, koji znaju ako se vozač koji je najavio vožnju od 12.00 do najzadnje 14.15 ne javi drugom Šerifu da je stigao sigurno u njegov County, odmah se pokreće alarm i hitne službe i jednog i drugog Countya hitaju u pomoć! Ne postoji mogućnost da bi netko otišao bez prijave i najave testne vožnje! 

U ovom slučaju je moje skromno subjektivno razmišljanje, puno previše nelogičnosti, neispravnosti, pomalo i bahatosti pojedinaca kada postupaju u svojim i inicijativama, a da nisu poduzeli prijeko potrebne predradnje i sigurnosne mjere u svim aspektima društvenog života, i apasolutno sam na strani revolveraša  !!!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Eh, Florida man, srećom pao je u ruke pravde, nadam sa de ga je priveo najpoznatiji Florida man policajac.

0 0 hvala 0
15 godina

Obožavam "Man from Florida" članke, meanwhile "Man from Grubishno Field": 

Pijani razbijali čaše u kafiću pa si bocu razbio o glavu. Pao na okićen bor - Index.hr

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice