Samsung i Google predstavljaju Project Moohan na G

poruka: 3
|
čitano: 1.337
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung i Google predstavljaju Project Moohan na G".
15 godina
Samsung i Google predstavljaju Project Moohan na G

Daydream - Googleovo VR čedo - Skalamerija za stavit telefon nutra i uživat u kvazi VR. - koštalo novaca za kupit.

Samsung Gear VR - Oculus / Samsungovo VR čedo - Skalamerija za stavit telefon nutra i uživat u kvazi VR. - koštalo novaca za kupit.

Imam još uvijek obje skalamerije.

Beskorisne, skupljaju prašinu u nekoj kutiji, žao mi ih bacit.
Prvo je Google odjebao Daydream VR. Odjednom se Daydream više nije mogao pokrenuti na telefonima koji nisu Google.

Samo na svojim smartphoneima.

Onda je Samsung odjebao VR. Odjednom se Gear VR aplikacije više nisu mogle pokrenut na telefonima.
Još uvijek koristim Samsung S10+ koji je btw reklamiran kao super mobitel za Gear VR.
Još je uvijek na prvom mjestu sugeriranih telefona za VR.

Znači niti Googleov smartphone, niti Samsungov S10+ ne mogu pokrenuti niti jednu or prethodno navedenih VR platformi.
A reklamirani su kao uređaji napravljeni za VR!!!

Oba giganta odjebala VR.

Zašto?

Jer je valjda Facebook, a sada Meta, otkupila pravo na VR patent od Oculus VR.
Google i Samsung bi im trebali keširati brdo love za licencu za korištenje VR patenata na svojim telefonima.

Pa su ih odjebali pod ovim ili onim izlikama.

Tko je nagužen?
Juzeri poput mene koji su dali pare za uređaje koji su sad beskorisni.
Ne kažem da je to bilo osmo čudo svijeta. Loša rezolucija i pregrijavanje mobitela. Ali je šljakalo.

Samo kažem da je nešto naglo postalo beskorisno.
Ne zato jer se razbilo nego zato jer je netko rekao - njet!
A sad i jedni i drugi opet briju na VR.
Ne bi li juzeri opet trošili lovu.
Nek si lijepo jedan drugom podudlaju kitu!
Nedam im više ni centa!
A vi razmislite, hoćete li dati pare za nešto što će netko vjerojatno isključiti ili umjetno zastariti čim im se sprdne,
i tako naglo obezvrijediti vaše novce.
/ rant off>

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: Samsung i Google predstavljaju Project Moohan
Krx kaže...

Daydream - Googleovo VR čedo - Skalamerija za stavit telefon nutra i uživat u kvazi VR. - koštalo novaca za kupit.

Samsung Gear VR - Oculus / Samsungovo VR čedo - Skalamerija za stavit telefon nutra i uživat u kvazi VR. - koštalo novaca za kupit.

Imam još uvijek obje skalamerije.

Beskorisne, skupljaju prašinu u nekoj kutiji, žao mi ih bacit.
Prvo je Google odjebao Daydream VR. Odjednom se Daydream više nije mogao pokrenuti na telefonima koji nisu Google.

Samo na svojim smartphoneima.

Onda je Samsung odjebao VR. Odjednom se Gear VR aplikacije više nisu mogle pokrenut na telefonima.
Još uvijek koristim Samsung S10+ koji je btw reklamiran kao super mobitel za Gear VR.
Još je uvijek na prvom mjestu sugeriranih telefona za VR.

Znači niti Googleov smartphone, niti Samsungov S10+ ne mogu pokrenuti niti jednu or prethodno navedenih VR platformi.
A reklamirani su kao uređaji napravljeni za VR!!!

Oba giganta odjebala VR.

Zašto?

Jer je valjda Facebook, a sada Meta, otkupila pravo na VR patent od Oculus VR.
Google i Samsung bi im trebali keširati brdo love za licencu za korištenje VR patenata na svojim telefonima.

Pa su ih odjebali pod ovim ili onim izlikama.

Tko je nagužen?
Juzeri poput mene koji su dali pare za uređaje koji su sad beskorisni.
Ne kažem da je to bilo osmo čudo svijeta. Loša rezolucija i pregrijavanje mobitela. Ali je šljakalo.

Samo kažem da je nešto naglo postalo beskorisno.
Ne zato jer se razbilo nego zato jer je netko rekao - njet!
A sad i jedni i drugi opet briju na VR.
Ne bi li juzeri opet trošili lovu.
Nek si lijepo jedan drugom podudlaju kitu!
Nedam im više ni centa!
A vi razmislite, hoćete li dati pare za nešto što će netko vjerojatno isključiti ili umjetno zastariti čim im se sprdne,
i tako naglo obezvrijediti vaše novce.
/ rant off>

to tako ide.

early adopteri su ljudi kao što si bio ti. koji pomažu da se tehnologija usavrši.

postoje i beta testeri, oni dobivaju čak i nekakvu novčanu naknadu, ali proizvodi su daleko lošiji, čak i opasni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2024 0:39 (gpd).
15 godina
Re: Samsung i Google predstavljaju Project Moohan
gpd kaže...

postoje i beta testeri, oni dobivaju čak i nekakvu novčanu naknadu, ali proizvodi su daleko lošiji, čak i opasni.

Na žalost sve češće em postajemo beta testeri em još plaćamo za to "zadovoljstvo" :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice