OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu

poruka: 4
|
čitano: 851
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu".
2 mjeseca
OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu

Podržavam, ali tražim nešto specifično. Hoću što širi mobitel radi pisanja, da bude top flegšip, vrh kamera i da bude što lakši. A baterija ne treba veća od 4000mAh

0 0 hvala 0
13 godina
Re: OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu
Svi mobiteli kod kineza uskoro krecu sa puno vecim kapacitetom baterija, gt 7 pro ce imati 8000 mah, izumili su nove vrste baterija silicij ugljicne ove nove baterije su u manjim gabaritima a pohranjuju značajno više energije. Uskoro i u ele. Autima, brzo se pune vise energije nisu zapaljive....
14 godina
Sirotanovic kaže...

Podržavam, ali tražim nešto specifično. Hoću što širi mobitel radi pisanja, da bude top flegšip, vrh kamera i da bude što lakši. A baterija ne treba veća od 4000mAh

i kupio bi ga ako bi baterija trajala pola dana?

2 mjeseca
@minisar ne treba mi jača baterija, trenutno koristim huawei mate 20 pro iz 2018 sa 4200mAh. Punim ga ponekad i dva tri puta ali to je kad ga cijedim cijeli dan, znam čitati i preko 10 sati s mobitela. Ali može izdržati i cijeli dan umjerenog korištenja. A koji je problem staviti mob. na punjenje dok jedem recimo, brzi punjač...

Zato računam s najnovijim procesorom bi kod mene takav mobitel izdržao dan bez problema.

Ne razumijem čemu teške cigletine s ogromnim baterijama preko 5000mAh.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice