OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu

poruka: 4
|
čitano: 1.514
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu".
10 mjeseci
OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu

Podržavam, ali tražim nešto specifično. Hoću što širi mobitel radi pisanja, da bude top flegšip, vrh kamera i da bude što lakši. A baterija ne treba veća od 4000mAh

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: OnePlus radi na kompaktnom flagship mobitelu
Svi mobiteli kod kineza uskoro krecu sa puno vecim kapacitetom baterija, gt 7 pro ce imati 8000 mah, izumili su nove vrste baterija silicij ugljicne ove nove baterije su u manjim gabaritima a pohranjuju značajno više energije. Uskoro i u ele. Autima, brzo se pune vise energije nisu zapaljive....
15 godina
Sirotanovic kaže...

Podržavam, ali tražim nešto specifično. Hoću što širi mobitel radi pisanja, da bude top flegšip, vrh kamera i da bude što lakši. A baterija ne treba veća od 4000mAh

i kupio bi ga ako bi baterija trajala pola dana?

10 mjeseci
@minisar ne treba mi jača baterija, trenutno koristim huawei mate 20 pro iz 2018 sa 4200mAh. Punim ga ponekad i dva tri puta ali to je kad ga cijedim cijeli dan, znam čitati i preko 10 sati s mobitela. Ali može izdržati i cijeli dan umjerenog korištenja. A koji je problem staviti mob. na punjenje dok jedem recimo, brzi punjač...

Zato računam s najnovijim procesorom bi kod mene takav mobitel izdržao dan bez problema.

Ne razumijem čemu teške cigletine s ogromnim baterijama preko 5000mAh.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice