Debelo pre skup za ono što nudi - u skladu sa Samsungovom politikom. Za 70 EUR više se može uzeti AOC 34" OLED monitor koji uopće nećemo uspoređivati sa ovim.
Samsung ViewFinity S65VC zakrivljeni je 34'' monit
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.082
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"ViewFinity S6 diči se 34'' dijagonalom, 1440p rezolucijom i 100 Hz refresh rateom" 5ms odaziv ?!
I sve to za samo 600€ ?!
Gdje ga ima kupiti, ne čekam ni tren.
Evo ga, po svjetskim trgovinama već je na 429,99 dolara (Holiday Savings $270.00)
Samo u Hrvatskoj deru.
Sad je dobra kupovina npr. AOC Q27G3XMN mini led VA s 1000 nits, odličnim kontrastom, vrlo dobro ocijenjen na RTings, a nije preskup.
Minus 10 % i izađe vas 343,02 €
Sad je dobra kupovina npr. AOC Q27G3XMN mini led VA s 1000 nits, odličnim kontrastom, vrlo dobro ocijenjen na RTings, a nije preskup.
Minus 10 % i izađe vas 343,02 €
miniLED također nije za poslovnu i redovnu upotrebu, ima svoje mušice koliko znam... a i ta tehnologija je isto tako napravljena za filmove i igre... Al da, odlična cijena ako je solidan monitor...
filmove/serije gledam na TVu, a igre ne igram.
U članku piše; "pa i sam marketinški dio govori o modelu za igre, filmove ili dizajnerske projekte."
Nije ni taj samsung namijenjen samo za poslovnu uotrebu, već i za igre.
Ne znam gdje si pročitao da mini led nije za "poslovnu" upotrebu ?
Navedeni Samsung ViewFinity S65VC je "već" pao s cijenom za 200$, što je nenormalno za jedan takav pretenciozno najavljen monitor.
Ljudi nisu budale.
Ne znam gdje si pročitao da mini led nije za "poslovnu" upotrebu ?
blooming?
blooming?
U današnje vrijeme moraš imati sreće da ne dobiješ jedinicu LCD LEd monitora bez imalo bloominga ili DSE.
Kod neke je manje izražena, kod neke više, ali svi to imaju.
OLED je savršen u tom pogledu, ali je i skup i još dugo će npr 34 " biti preskup za nas. (kolega je iznad stavio OLED s popustom, za nekih 660 €, tako da, kreće se)
Opet, kupiti OLED za poslovnu upotrebu je malo rizik, jer pri takvoj upotrebi nema čestog pomicanja piksela, pa se može dogoditi "vatra iz pakla"
Jednostavno, LCD tehnologija je takva.