Autori Stalkera 2 svjesni su tehničkih problema, n

poruka: 8
|
čitano: 2.269
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Autori Stalkera 2 svjesni su tehničkih problema, n".
16 godina

Nedovršena igra koja je top 2024-te lijepo pokazuje stanje u gamingu. Radi se za sve platforme stoga jest tako.Pitanje je da li je moguće ubaciti zahtjevni A-life za konzole i pc jer vjerovatno zahtjeva jake novije procesore.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ako je radilo pre skoro 20 godina (Shadow of Chernobyl je izašao 2007), zašto ne bi danas? Jedino ne znam koliko je mapa veća, pa sa njom i broj NPC-jeva i događaja koje treba pratiti, te koliko je ponašanje složenije nego ranije.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Autori Stalkera 2 svjesni su tehničkih problem

Vjerovatno jer je rađen na efikasnijem enginu za to vrijeme puno bolje odrađivao posao i bio je pc eksklusiva. Nema ovde grafike ili fizike koja odskače revolucionarno od 20 godina starije igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 11:44 (dery).
3 godine

U intervjuu za Eurogamer, šef GSC Game WorldaJevgeni Grigorovič, istaknuo je kako su posljednji mjeseci pred izlazak igre bili vrlo intenzivni i da su radili više nego što su mogli uz maksimalni stres. Nastavio je kako su bili toliko umorni da bi "umrli" da im je netko rekao da moraju krenuti s još jednim maratonom. „Nismo imali priliku reći idemo i dalje raditi“, kaže Grigorovič, a svjestan je da bi odgodom promašili predbožićno vrijeme, tijekom kojeg ljudi najviše troše.

Ekipa GSC Game Worlda je prije dva tjedna izbacila na tržište Stalker 2 i svjesni su da nije u najboljem stanju, no kako sami kažu, nisu imali snage za još jednu odgodu

Joj smradovi, znali ste nabiti cijenu kao da je igra perfektno urađena.

Jako ste zabrinuti, dolazi božićno vrijeme, toplina doma, vrijeme darivanja, ljubav, mir u svijetu, ma m´rš lažovi. 

合氣道
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Ivan(4) kaže...

Ako je radilo pre skoro 20 godina (Shadow of Chernobyl je izašao 2007), zašto ne bi danas? Jedino ne znam koliko je mapa veća, pa sa njom i broj NPC-jeva i događaja koje treba pratiti, te koliko je ponašanje složenije nego ranije.

Unreal engine 5 je sam po sebi težak i kad stavis ta "A-Life" na njega onda je jasno zasto je to tak.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
Zaporožac kaže...

U intervjuu za Eurogamer, šef GSC Game WorldaJevgeni Grigorovič, istaknuo je kako su posljednji mjeseci pred izlazak igre bili vrlo intenzivni i da su radili više nego što su mogli uz maksimalni stres. Nastavio je kako su bili toliko umorni da bi "umrli" da im je netko rekao da moraju krenuti s još jednim maratonom. „Nismo imali priliku reći idemo i dalje raditi“, kaže Grigorovič, a svjestan je da bi odgodom promašili predbožićno vrijeme, tijekom kojeg ljudi najviše troše.

Ekipa GSC Game Worlda je prije dva tjedna izbacila na tržište Stalker 2 i svjesni su da nije u najboljem stanju, no kako sami kažu, nisu imali snage za još jednu odgodu

Jako ste zabrinuti, dolazi božićno vrijeme, toplina doma, vrijeme darivanja, ljubav, mir u svijetu, ma m´rš lažovi. 

Ne bi odgoda promijenila ništa.

4 godine
dery kaže...
Zaporožac kaže...

Ne bi odgoda promijenila ništa.

Upravo to, ako sam ljubitelj necega kupit cu je prakticki kad god i koliko god da koštala samo da valja

12 godina

Ali to je igra! Igra s dušom, prepuna osjećaja i ljubavi.

Što reći? Koju posluku porati?

Za 60 eurića dobiješ osjećaje i ljubav. Shut up and take my money!!!

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice