Imam dosta godina života i staža s informatičkom opremom, volim se poigrati i uživam u tome, ali jedno me muči - može li mi netko pojasniti važnost RGB rasvjete na takvoj konzoli? Nekako si razbijam glavu i opet završavam na tome da je trajanje baterije od veće važnosti nego da mi konzola u ruci sjaji kao božićno drvce.
Lenovo radi na jeftinijoj inačici svoje prijenosne
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.188
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno da je namijenjeno i njima, ali rijetko tko od klinaca bude svjestan činjenice da mu ta rasvjeta skrati trajanje rada na bateriji.
Imam dosta godina života i staža s informatičkom opremom, volim se poigrati i uživam u tome, ali jedno me muči - može li mi netko pojasniti važnost RGB rasvjete na takvoj konzoli? Nekako si razbijam glavu i opet završavam na tome da je trajanje baterije od veće važnosti nego da mi konzola u ruci sjaji kao božićno drvce.
Ja sam nedavno probao novi Steam oled (crne boje) i ekran toliko bljesti da oko konzole jedno 20cm nista ne vidis ni vlastite ruke o tipkama da ne pricam, tako da je itekako pozeljno(barem sam ja htio, na bijelom nisam imao te probleme), te ledice unutra vjerovatno ne trose ni 1w!
I baterija na ovom Steam traje poprilicno mi smo se igrali nas 3 zajedno na TV jedno 4 sata i baterija jos nije bila pri kraju
Ja sam nedavno probao novi Steam oled (crne boje) i ekran toliko bljesti da oko konzole jedno 20cm nista ne vidis ni vlastite ruke o tipkama da ne pricam, tako da je itekako pozeljno, te ledice unutra vjerovatno ne trose ni 1w!
Boris, ovo je jedan od najslikovitijih opisa koji sam pročitao u zadnje vrijeme.
Ja sam nedavno probao novi Steam oled (crne boje) i ekran toliko bljesti da oko konzole jedno 20cm nista ne vidis ni vlastite ruke o tipkama da ne pricam, tako da je itekako pozeljno, te ledice unutra vjerovatno ne trose ni 1w!
Boris, ovo je jedan od najslikovitijih opisa koji sam pročitao u zadnje vrijeme.
Hvala, eto jednostavno receno za moj slucaj gdje sam vidio problem barem meni i gdje sam pozelio da tipke ili nesto svijetli da neki k vidim