"Dakle, u pozadini svega, kao što je to u avijaciji obično slučaj, stoji –sigurnost." cijena
"...daljnje povećanje njegovog kapaciteta dovelo bi do novih komplikacija." troškova
"Misterij sjedala 31E" – Zašto ga u novom Croatiji
- poruka: 13
- |
- čitano: 14.118
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što je znakovito u imenu 9A-CAE ? Jedina asocijacija su mi djeca Elona Muska.
Znači nema 13-tog reda??? Pa šta se sada broji ... 11, 12, 14, 15, ...???? Trinaesti je uvijek tamo, samo šta se sada drugačije zove. Na kruzerima nema 13-tog deka (kata) zbog iste fore.
13. red mislim da ne postoji u vecini aviokompanija. Tako da ovaj avion nije neki izuzetak.
U cetvrtak sam letio s njim na relaciji Frankfurt-Zagreb i svidja mi se jer ima fakat dosta mjesta za noge. Ne znam da li je bio u konfiguraciji 127 ili 149 sjedala (vjerrovatno 149 kad ga spominju u clanku), ali ugodno me iznenadilo bas to mjesto za noge.
Ne kuzim sta je to znakovito u registraciji 9A-CAE
Vec smo pofino zakoracili u 21. stoljece ali praznovjerje je i dalje tu.
Vec smo pofino zakoracili u 21. stoljece ali praznovjerje je i dalje tu.
Kad nešto ne možeš prodat onda ni nemaš u ponudi.
Ja isto išao Frankfurt - Zg u petak.
Ima dosta mjesta za noge, s tim da sam ja sjedio u redu do emergency izlaza - taj red obično ima više mjesta za noge.
Dodali su i 60W USB konektore za punjenje, tak da se mogu puniti laptopi bez bricka sad direktno.
"Dakle, u pozadini svega, kao što je to u avijaciji obično slučaj, stoji –sigurnost." cijena
"...daljnje povećanje njegovog kapaciteta dovelo bi do novih komplikacija." troškova
gledati case Alaska Airlines Flight 1282 ;)
zovite scooby gang da ovo rijesi.....
nije da ga nema, samo se ne koristi....
isto i sa 13-tim redom, katom, sobom.... i dalje je to 13-ta po redu, samo sto ne pise 13 nego 14.
em ti misterije......
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Jako lijepo upakiran promo članak, pohvale autoru.
Znači nema 13-tog reda??? Pa šta se sada broji ... 11, 12, 14, 15, ...???? Trinaesti je uvijek tamo, samo šta se sada drugačije zove. Na kruzerima nema 13-tog deka (kata) zbog iste fore.
Na tlocrtu se vidi da u stvari nema 12-tog reda jer je to prostor za evakuaciju, a 13 red je preimenovan u 12-ti....