nemaju pametnijeg posla
USKOK diljem Hrvatske uhitio niz prodavatelja ileg
- poruka: 22
- |
- čitano: 3.609
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nece valjda Maloga istrazivati.
5 eur za samo 400 programa zbilja je pljacka
Izgleda da je Uskok bio u redakciji Buga budući da više nama one teme Kako gledati...
Prodavati nešto ilegalno putem tvrtke kao legalno je stvarno glupost neviđena, i nije čudo što su ih uhvatili....
Najbolje rade oni koji na crno dilaju pakete, plaćanje u kešu, s minimalnim tragovima....
A ne ovi koji se razbahate pa bi htjeli 10k + pretplatnika......
Prodavati nešto ilegalno putem tvrtke kao legalno je stvarno glupost neviđena, i nije čudo što su ih uhvatili....
Najbolje rade oni koji na crno dilaju pakete, plaćanje u kešu, s minimalnim tragovima....
A ne ovi koji se razbahate pa bi htjeli 10k + pretplatnika......
ili cisti paypal di nemaju uvid(tu i tamo povuce pare na račun, bez ogromnih iznosa) :)
ma to su ti hahari, jer sad ak pogledas po fejsu i raznim stranicama, ima preprodavatelja ak ne 500 kom, a sve cisti amateri, neznaju ni sta je iptvi i stream ali vuku pare :)
ili cisti paypal di nemaju uvid(tu i tamo povuce pare na račun, bez ogromnih iznosa) :)
Kak mislis da nemaju uvid u paypal? Imaju, samo jedan zahtjev vise. Nije mozda automatizmom, ali mogu ako zele ili imaju sumnju.
nemaju pametnijeg posla
To im je posao ali...treba imat listu prijoriteta.
Imamo daleko veče probleme od IP televizije i dečki na tehničkom.
S obzirom na vrlo visok postotak korupcije na najvišem nivou, oni kreču odostraga, od najmanjih riba u moru problema.
S obzirom na to, lako je zaključit da sa njima netko upravlja u pozadini.
Kak mislis da nemaju uvid u paypal? Imaju, samo jedan zahtjev vise. Nije mozda automatizmom, ali mogu ako zele ili imaju sumnju.
pa nije im na izvolite ko tekuci...ipak moraju imat sumnju neku, a tekuci odma automatizirano vide prihod rashod itd
Izgleda da je Uskok bio u redakciji Buga budući da više nama one teme Kako gledati...
Samo da nisu Dragu ćopili !
Prije nekoliko godina na Aliexpresu sam za 15-ak dolara kupio IPTV listu sa preko 21 000 kanala. Kad sam vidio koliko ima programa, odustao sam od gledanja. Samo da prijeđem čitavu listu trbalo mi je 5 do 10 minuta.
U godinu dana koliko je lista trajala nism je koristio niti 10-ak puta.
Uff, da tako efikasno rješavaju mito i korupciju HDZ-a i SDP-a unazad 20+ god.
Možda bi zaista i bili mala Švicarska. :)
Gledaće se opet uskoro siguran sam u to. Kinez radi uredno i sada.
baš tako, zato su se i aktivirali, jer su ih izvana natjerali.
sve u svemu, slava im !
Nisu placali HDZ u danak.
eh nemoš' plaćati danak ako ne tržiš rentgenove, CeTeje i ostalu skalameriju...
Ja sam zato mladez hdz-a. Sve nam je besplatno
jel tvviet jos uvijek radi?
jel tvviet jos uvijek radi?
Jesu njega uhvatili? Mislim smijesno je to velika akcija a mozes googlat za 2 min. Hrpa ponuditelja iptv usluga.