Prvu zakrpu za Stalker 2 možemo očekivati unutar n

poruka: 3
|
čitano: 655
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prvu zakrpu za Stalker 2 možemo očekivati unutar n".
6 mjeseci

Stvarno je već klasika da svaki novi naslov koji izađe tretira kupce kao beta-testere.

Mislim da se veliku većinu njih isplati zaigrati tek nakon godinu dana kad se ispolira na neku igrivu razinu kako je i bilo zamišljeno.

No, eto, publisher tjera developere da izda materijal ranije da bi se uračunalo u godišnje profite itd itd, zato i materijal izlazi niti testiran kako treba niti završen kako spada..

JK
Moj PC  
3 0 hvala 0
3 godine

Zato treba gdje god se može skinuti jogurt verziju i primijeniti staro pravilo.

Ukoliko vam se igra svidi, nagradite developere i kupite igru.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 14:37 (Zaporožac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Prvu zakrpu za Stalker 2 možemo očekivati unut
yoko999 kaže...

Stvarno je već klasika da svaki novi naslov koji izađe tretira kupce kao beta-testere.

Mislim da se veliku većinu njih isplati zaigrati tek nakon godinu dana kad se ispolira na neku igrivu razinu kako je i bilo zamišljeno.

No, eto, publisher tjera developere da izda materijal ranije da bi se uračunalo u godišnje profite itd itd, zato i materijal izlazi niti testiran kako treba niti završen kako spada..

Oduvijek je tako još od prvog stalkera iako je bio pc exlusive. Danas očekivano još veči kupus jer se radi za sve platforme ili se porta sa konzole još dodatno veči kupus. Nekad su izlazile bete kako bi ih mi istestirali pa čak nakon toga je trebalo krpanja da radi sve ok.Tako da ništa novo jer je odavno tako.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 14:45 (dery).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice