Microsoft predstavio kontroverzni Recall koji auto

poruka: 12
|
čitano: 2.305
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft predstavio kontroverzni Recall koji auto".
9 godina

Microsoft se dizajnerski pogubio još nakon Win7. Svaki sljedeći korak bio je sve gori. 

A ovaj Recall je poveća budalaština.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
10 1 hvala 0
3 godine

A čemu uopće služi recall, kao da pregledam što sam radio u prošlosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Microsoft predstavio kontroverzni Recall koji
notloB kaže...

A čemu uopće služi recall, kao da pregledam što sam radio u prošlosti?

To ponekad dobro dođe, ja za to koristim slovenski Manic Time.

16 godina
Stvarno debilana za što se sve danas koristi CPU...

5 0 hvala 0
16 godina

Nista od svega ovoga ne bi bilo kotraverzno da je Recall open source.

Iako osobno ne bih imao koristi od Recall-a (ako bih se ikada ponovo odlucio koristio Windowse kao daily driver, sto je u razini izjave "sutra Sunce nece izaci", elem nece se dogoditi), nije mi tesko zamisliti da netko moze ovo vidjetio kao koristan feature.

Rekavsi to, nema boga da itko 100% vjeruje Micorosftovom obecanju kako je sve lokalno.

"Trust, but verify" bila je mantra inspektora koji su nadgledali nuklearno razoruzavanje krajem 1980-tih ( i sovjetskih i americkih) i ne vidim razlog zasto se to ne bi primjenilo i za daleko trivijalnije stvari, kao sto je uostalom Microsoft Recall.

Open source je jedini nacin za izaci iz ove "privacy concern" petlje, da ne kazem informatickog gordijskog cvora koji se, kako godine idu, sve vise zateze.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2024 13:50 (syncmaster245b).

6 0 hvala 0
16 godina

@Urednik Rosandić - zašto se članak o Windows tehnologijama daje pisati autoru koji je poznati Apple fanboy?

0 0 hvala 0
10 godina

Znači ta stvar slika ekran svakih 5 sekundi da u budućnosti možemo to opet vidjeti. Znači svidjela nam se majica na nekom webshopu i onda to možemo pronaći. E sad tu je problem. Kolike su šanse da baš poslika TU majicu jer 5 sekundi razmaka je jako puno? Ogromna bedastoća s kojom ti se mora jako posrečiti da Recall feature bude koristan

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
"There can be no higher law in journalism than to tell the truth and to shame the devil."
(Walter Lippmann)
16 godina
podnar kaže...
"There can be no higher law in journalism than to tell the truth and to shame the devil."
(Walter Lippmann)

O Appleu se svakako govore istine u vašim člancima. Onaj s oltarom Steveu Jobsu je bio briljantan primjer.

16 godina
moderator
tgmcro kaže...
podnar kaže...
(Walter Lippmann)

O Appleu se svakako govore istine u vašim člancima. Onaj s oltarom Steveu Jobsu je bio briljantan primjer.

Trolaš, smanji doživljaj...

...
16 godina
Miro kaže...
tgmcro kaže...
podnar kaže...
(Walter Lippmann)

Trolaš, smanji doživljaj...

Trolanje je, kao i ljepota, u oku promatrača.

16 godina
Ovo je u stvari history za rad na računalu
No i dalje je potpuno nepotreban feature jer svaka aplikacija ima svoj history ili recent files što je više nego dovoljno stoga je poanta ovog samo nadzor i prikupljanje neobjavljenih podataka o korisniku

5 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice