Poskupljuju austrijske vinjete za 2025. godinu

poruka: 7
|
čitano: 2.557
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poskupljuju austrijske vinjete za 2025. godinu".
14 godina

Trgedija😂

U HR dođeš 5 puta od Rijeke do ZG i nazad za cijenu te godišnje vinjete.

Jadni ti ugnjetavani austrijanci

12 0 hvala 2
15 godina

Oni bar znaju što znače centi. Sve što prodajem se strašno zaokružuje kao da su kune. Čak i dućani zaokružuju cijene barem na artiklima koji "idu" kava, čokolino i sl. Oni imaju cijene 9,30 eur, 5,20 eur, 4,70 eur. Kod nas je sve 3,99 eur, 4,99 eur, 7,99 itd. Pogledajte malo oko sebe... Kod njih ne postoji radi lakšeg računanja, nego to košta doliko eura i toliko centi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 22:41 (Džekson).
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
Re: Poskupljuju austrijske vinjete za 2025. godinu

Naši trgovci su najblaže rečeno GOVNA

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina

Kad imaš vojsku lopova u državnim cestama i autocestama, cestarina ne može biti mala, pa tako nemamo niti vinjete.

6 0 hvala 0
16 godina
Ovo sa 14 dana povrata imaju od prvog dana. To nije nista novo, razlika je u tome da imate popup kod kupovine koji vas na to upozorava a toga nije prije bilo.
Vinjeta je jos uvijek jeftinija nego SLO vinjeta i jos uvijek jeftinija nego cestarina u RH.
Nekad sam radil u Zg i vozil svaki dan tam i natrag iz Vz. Znaci po danasnjim cijenama bi me to kostalo 1800€ godisnje, bez odlaska na more ili bilo cega extra.
Hvala ali ne hvala.

Puno pozdrava iz Austrije.
16 godina
Nekad je 14 dana za povrat vrijedilo i za kratkotrajne vinjete, pa ih se nije moglo kupiti online i odmah voziti. Ako zaboraviš kupiti na vrijeme, ostajalo je samo pronaći prodajno mjesto uz put.
Nešto mi nije baš jasno - vinjeta je za austrijske autoceste, dakle, u teoriji je moguće proputovati Austriju bez kupnje vinjete? Pošto postoje dionice koje se posebno plaćaju, da li je na njima obavezna i vinjeta, ili plaćanje pokriva te dionice u cjelosti? Ako netko zna, molim da pojasni. Thx🖖🏻
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vinjeta je za autoput i mozes sve proci bez autoputa. Extra imaju tunele koje naplacuju te
mozes i ne moras koristiti.99% vremena ne trebas nist vise od vinjete ako nisi trgovacki putnik a ako ides poslovno onda firma placa tak da whatever.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice