Prva Hrvatska Logo olimpijada županija održava se

poruka: 2
|
čitano: 1.438
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva Hrvatska Logo olimpijada županija održava se ".
8 godina
Prva Hrvatska Logo olimpijada županija održava se

Ja sam prije nekih 25 godina isao na natjecanje iz Logoa. Stranica hrvatskog saveza informaticara je od onda nepromijenjena. Da je savez bilo cega drugoga imao bi do sada obnovljenu stranicu, ali ovako to je po meni jedna velika sramota i anti reklama za taj savez. 

1 0 hvala 0
16 godina
Prva Hrvatska Logo olimpijada

Logo je u redu za niže razrede osnovne škole, ali mi se povraća od njegove uloge u našem "obrazovanju". U 5. razredu gledam taj Logo, pa si mislim mogli su se toga već riješiti. U 6. razredu, pa zar još uvijek? U 7. razredu se pitam je su li djeca kreteni ili se od njih želi napraviti kretene. U 8. razredu me već zove na nasilje prema autorima kurikuluma i autorima udžbenika. Evo srednje, 1. razred prirodoslovno-matematičke gimnazije: kornjačina grafika, sad me već zove na nasilje prema profesoru. u 2. razredu ne vidim kornjaču, ali ih previše dave s brojevnim sustavima, logičkim sklopovima i ručnim prebacivanjem decimalnog broja u binarni (IEEE 754, na ruke, jako korisna vještina, ne). I sad u 3. r. srednje (e.udzbenik.hr/pov20/g3/): kornjačina grafika!

Pa, dobro, je li vam barem malo neugodno, neznanim uhljebljenim autorima kurikuluma, autorima udžbenika za 3. razred prirodoslovnih gimnazija: N. Dimitroviću, S. Grabusin, Z. Bujanović, Lj. Miletić i D. Kager (ili barem onom jadniku među vama, koji je napravio poglavlje o us*anoj kornjači) i konačno profesoru koji je to ispredavao i još test napravio na temu kornjačine grafike u 3. razredu prirodoslovne gimnazije? Ne znate kamo bih vam svakom zagurao kornjaču, plastičnu, jer volim životinje. Ne mislim da ste glavni krivci za egzodus mladih iz Lijepe naše, ali, ta noćna mora da ne bi mogla stati, i vaša kaplja pomaže je tkati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice