Jaguar bude propal kroz pet do sest godina. Sve te preseratorske firme tipa Jaguar, Porsche, Maserati budu propale u elektrifikaciji. Kinez napravi 100k jeftiniji auto koji je bolji u svakom pogledu, osim u naplati dodatne opreme gdi ovi natucu jos barem 50k.
Jaguar potpuno promijenio vizualni identitet i naj
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.807
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ko papiga si.
Najpozeljniji, najkvalitetniji, najsportski, najpopularniji, naj brend u svijetu automobilizma, trenutno nezaustavljiv bilo na ravnom ili zavojima, u svim sferama profesionalnog automobilizma su najbrojniji, najzastupljeniji, najvise ulažu itd itd.
Za ostale se slazem
Ajde kaj si rekal za Jag i Maserati, ali Porš nema veze s tim poluraspadima. Debelo najkvalitetnije vozilo a imidž se uvijek plaćao. Ako ih usporedimo s Ferarijem, i dalje su švabe kvalietetom i tehnikalijama debelo ispred.
Ko papiga si.
Najgore od svega je što lik privatno vozi škodu dizel, a ne prestaje pričat o kinezima na struju
Ovaj lik dobro komentirao
https://www.tiktok.com/@azizdrivestv/video/7439278676249693473?_r=1&_t=8rYS68RlzpG
Oćel Bugatti propasti ?
Pitam za C.ROnalda
nista ovo ne mjenja. i kia je napravila totalni promasaj od rebrandinga pa opet narod kupuje i voza.
naravno da se ne mogu ova dva brenda strpati u isti koš ali tu je to negdje.
po čemu je novi KIA logo gori od starog?
Zato jer ne piše kia nego KN. Bio je davno subredit na kojem hrpa ljudi pitala koji je to kn auto brand.
Neloša marketinška kombinacija. Ko zna, zna. ko ne zna, raspituje se. Meni je znak ljepši nego prijašnji
Zato jer ne piše kia nego KN. Bio je davno subredit na kojem hrpa ljudi pitala koji je to kn auto brand.
Neloša marketinška kombinacija. Ko zna, zna. ko ne zna, raspituje se. Meni je znak ljepši nego prijašnji
KN nikako, nategnuto K i obrnuto N, ali ak se gleda debljina crta jasno je da je to KIA, stilizirano, ali KIA
Meni je predivan novi Kia logo.
Ja na Stonicu imam stari.
KN nikako, nategnuto K i obrnuto N, ali ak se gleda debljina crta jasno je da je to KIA, stilizirano, ali KIA
jest, kad si upoznat sa kijinim rebrandingom.
izadji na ulicu i upitaj obicno pucanstvo da procitaju pa ces vidjeti odgovore.