Samsungova Galaxy A serija dobiva brže punjenje

poruka: 5
|
čitano: 1.144
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungova Galaxy A serija dobiva brže punjenje".
6 godina

umisto većih baterija ajmo na brže punjenje koje definitivno smanjuje životni ciklus baterije...evo ja koristim 5W punjač...ideš leći...minimalno da spavaš 6 sati to je 3000mA...koja "normalna" osoba koristi mobitel 24h...s druge strane jel toliko velik problem kad mobitel ne koristiš spojiti na punjač...koristiš mobitel...ode 30%...prestaneš sa uporabom jer u životu postoje i ostale obveze...staviš na punjač...svi ovi novi imaju bateriju od 5000mA...znači tih 30% je 1500mA...5W punjenje po noći...a za dopunjavanje po danu je dosta 10W..došli do toga da u dućanu više nema kupiti punjača manjih od 18W...zato sam odlučio kupiti ovih 5W dok ih još ima...jedno četri...pet komada i njekoliko od 10W

s tim da tih 5000mA je u svijetu androida...kod iphona...evo najnoviji iphone 16 ima 3500mA

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina

Kada jednom probaš punjenje od 120W nema više natrag. Za manje od 20 min, mob full pun. Ovo Samsung-ovo sporo punjenje bi zabranio. Inače nakon 2 godine i 120W punjenja nema nikakvih utjecaja na bateriju, barem ne vidljivih. Tako da su to priče za malu djecu.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

A jel preporučljivo s tim brzim punjačima puniti uređaje koji ne podržavaju brzo punjenje?

Bude bilo vatrometa?

“See the happy moron, / He doesn’t give a damn, / I wish I were a moron, / My God! Perhaps I am!”

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsungova Galaxy A serija dobiva brže punjenj
MasterOfDisaster kaže...

Kada jednom probaš punjenje od 120W nema više natrag. Za manje od 20 min, mob full pun. Ovo Samsung-ovo sporo punjenje bi zabranio. Inače nakon 2 godine i 120W punjenja nema nikakvih utjecaja na bateriju, barem ne vidljivih. Tako da su to priče za malu djecu.

Baterija košta 30-40eur... zamijeniš ju za 3-4 godine ako je mobitel još uvijek iskoristiv i to je to... a čak i da izgubi nešto kapaciteta, napuni se za 15min, tako da opet win win...

a ovaj frajer što puni na 5W... to neko trolanje?? 

Vjerojatno auto vozi 5km/h tako da gume drže 200 000km 

I sam sam štedljiv i pazim na stvari, al što je previše previše je...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 12:19 (lllnuclearlll).
8 godina
Re: Samsungova Galaxy A serija dobiva brže punjenj
Antropofob kaže...

A jel preporučljivo s tim brzim punjačima puniti uređaje koji ne podržavaju brzo punjenje?

Bude bilo vatrometa?

Ne bude.

Jer se brzo punjenje ni ne bude aktiviralo.

Ako mu mobitel ne javi da podržava standard brzog punjenja kojega punjač (adapter, powerbrick ili kak ga već zoveš) automatski ostaje na normalnom "USB" modu - 5V.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 15:17 (fer-de-lance).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice