tko leti...vrijedi
tko ne leti...pare ostaju u djepu
tko leti...vrijedi
tko ne leti...pare ostaju u djepu
najbolje da se pobije pola zapadnoga svijeta, dok kinezi i indijci prave jednu do dvije elektrane na ugalj svaki mjesec
U prijevodu: imamo totalno novu ideju kako uzimat pare ni za šta.
Pitao sam se, kako misle biti usklađeni s GDPR-om? A oni bi razbijali upravo ono zbog čega GDPR postoji! Kad već imamo podatke koliko tko leti, mogli bi te podatke i prenamijeniti! Noćna mora svih koji cijene zaštitu osobnih podataka.
The implementation of an FFL will require ... tracking of an individual’s flight data ... While data is, in fact, already tracked for security purposes ... Our legal advice suggests that securing a GDPR-compatible FFL design ...
Kakav sunovrat zapada... pretvorili smo se u civilizaciju korisnih idiota.
ajmo jos malo poreza i ogranicavanja sloboda . Srednji vijek je bio maza mamina 🙂
Samo dajte,itako se nitko ne buni . Ja bi uveo i Igre gladi ,ako moze
Dobro je, zasad samo letenje, ali uskoro i vožnja automobilom, pa hodanje. Disanje je u razmatranju.
Let avionom je nezdrav, vozite se biciklom.
slažem se, trebam do Chennaia opet nakon 5-6 g. da krenem sad biciklirati, možda sam za pola godine na pola puta....
problem je, projekt mora biti gotov do kraja godine...
Smiješno, umjesto toga bolje nabit ogroman porez na privatne avione i vožnju istih. Bio je članak o onoj fukari Kim Kardashian kako se odvezla u Pariz po neku tortu il' tako nešt. U tome je potrošila goriva kao cijela moja obitelj u valjda narednih 10 godina, al to je valjda ok jer je ona bogata a ja ću se vozit avionom jednom il' dva puta u životu jer sam eto jbg sirotinja.
pogle si sličku 4 poruke iznad, o tome je riječ...