Sonos proširuje ponudu soundbarom Arc Ultra i novo

poruka: 3
|
čitano: 2.415
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sonos proširuje ponudu soundbarom Arc Ultra i novo".
16 godina

Ne znam bas jesu za audiofile, ali su dosta dobri. I iskreno shvatio sam da za cijenu prakticki nemaju neku konkurenciju. Ali aplikaciju su unistili do bola. System je jako tesko migrirat i dodavat / micat komponente.

Citav taj Atmos sustav je cijenovno jako cudan. Da se izvesti jako jeftino (Samsung, TCL, LG do 1k), ok (Sonos 2.5k), i iznimno skupo (B&O od 20K pa do 100K, ili pak custom 5.1.4 sa KEF i Rhytmik kome se da spustat strop za 10k). Nema nikakvog smisla sve to skupa, ali nazalost kad jednom probas nema vracanja 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2024 0:48 (Mitch).

1 1 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Sonos proširuje ponudu soundbarom Arc Ultra i
Mitch kaže...

Ne znam bas jesu za audiofile, ali su dosta dobri. I iskreno shvatio sam da za cijenu prakticki nemaju neku konkurenciju. Ali aplikaciju su unistili do bola. System je jako tesko migrirat i dodavat / micat komponente.

Citav taj Atmos sustav je cijenovno jako cudan. Da se izvesti jako jeftino (Samsung, TCL, LG do 1k), ok (Sonos 2.5k), i iznimno skupo (B&O od 20K pa do 100K, ili pak custom 5.1.4 sa KEF i Rhytmik kome se da spustat strop za 10k). Nema nikakvog smisla sve to skupa, ali nazalost kad jednom probas nema vracanja 

Tom skandalu (katastrofalnoj promjeni Sonos aplikacije) je Davor posvetio svoju ovomjesečnu kolumnu:

https://www.bug.hr/komentar/brod-bez-kormilara-43794

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2024 3:05 (Miro).
15 godina

Novi Arc izgleda kao OK upgrade, najviše u dijelu niskih tonova, implementirali su tehnologiju dobivenu kupovinom MAYHTa. Nažalost, izgleda i dalje ništa od podrške za DTS:X/DTS:HD. Zanimljivo je da dolazi i sa boljim procesorom (očekivano) i 16 GB RAMa (neočekivano, originalni Arc ima 1 GB).

Novi Sub je po specifikacijama mrvu lakši od starog, izgleda da su ga malo optimizirali, ubacili noviji procesor i više memorije i to je to, zvukovno će vjerojatno biti isti.

Aplikacija je i dalje katastrofa iako stalno izbacuju nove verzije. Meni i dalje ne prikazuje toggle za Trueplay (Android), a neda mi se opet posuđivati iPhone...

Inače, nemogućnost Trueplaya na Androidu je kriminalni propust koji postoji već godinama. Izgleda da će novi Arc konačno koristiti svoj mikrofon za Trueplay, kao neki njihovi drugi noviji zvučnici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice