Microsoft mobilizira 34.000 inženjera u opsežnoj s

poruka: 4
|
čitano: 2.606
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft mobilizira 34.000 inženjera u opsežnoj s".
16 godina

Sto je Microsdoft ikada "izgradio iz nule", a da nije bila potpuna akvizicija ili u najboljem slucaju kupovina "na pol puta" tudje ideje?

"34000 inzinjera" je buzzword koja prikriva, ili mozda bolje receno otkriva, njihovu mastodonstku kulturu kaskanja za svima kada je rijec o napretku.

Da citiram samog sebe, po neznam koji put:

Microsoft smrdi.

***edit***

Sve cesce mi se dogadja da se upustim u komentiranje, a da nisam procitao tekst sa potpunim razumijevanjem, odnosno preletio sam preko njega (ja i kum slavili, paz'sad, utorak, i popio sam 3 case (priznajem dobroga) vina).

Autor teksta je ipak naveo (podebljano):

Ono što im se može uzeti kao olakotna okolnost jest činjenica da se radi o gigantu koji pomalo sliči na tromog dinosaura: tvrtka ima 100.000 inženjera od ukupno 228.000 zaposlenih koji, kako navodi TheVerge, svakodnevno rade na više od 500.000 radnih zadataka i mjesečno obavljaju 5 milijuna pretvaranja izvornih kodnih datoteka u samostalne softverske artefakte.

No ipak nakon konacno pomnijeg citanja, to apsolutno nije olakotna okolnost, zapravo posve suprotno.

Elem, Microsoft smrdi.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2024 22:10 (syncmaster245b).

1 0 hvala 0
16 godina

Veca je vjerojatnost da ce napravit 34 000 novih rupa i propusta.

Vise vrijedi jedan tim kvalitetnih developera, ali koje ce se stvarno slusat, nego tolika vojska, upravljana menadzerima.

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Microsoft mobilizira 34.000 inženjera u opsežn
Renesis kaže...

Veca je vjerojatnost da ce napravit 34 000 novih rupa i propusta.

Vise vrijedi jedan tim kvalitetnih developera, ali koje ce se stvarno slusat, nego tolika vojska, upravljana menadzerima.

Kada management odlucuje sto i kako inzinjer treba raditi drugacije rezultate ni ne treba ocekivati 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2024 12:34 (konjRR).
15 godina
Re: Microsoft mobilizira 34.000 inženjera u opsežn
syncmaster245b kaže...

..

"34000 inzinjera" je buzzword koja prikriva, ili mozda bolje receno otkriva, njihovu mastodonstku kulturu kaskanja za svima kada je rijec o napretku.

..

-napokon da se slažemo.. ipak ne :) ..

-vidi, nije stvar što rade ili ne rade, otkrivaju ili ne.. stvar je u brojkama. (točka, bez smisla, ... jer to piše amer, o usa doktrini, usa kompanijama pri čemu zaboravlja da je ujkosem the-šef-boss koji podjeli poslove kapetanima a ms je kao zadužen za sigurnosni dio, ne win-juzerskih nego sustava, onog sveg što ujko ima).

citat:

... pretvaranja izvornih kodnih datoteka u samostalne softverske artefakte.

-eto, to rade. Dok članak nabaca brojke, znamenke.. i to je to, članak.

-pri tome još samo nedostaje legenda-šifrarnk ispod texta-članka, fusnota? .. koji bi nam objasnio što je to soft artefakt iz kojih kodnih datoteka osim mjernih jedinica kao veličinu nogometnog stadiona i sl.

a buzzword je ono za što sam naivno pomislio da se napokon slažemo, ko pas i mačka, tom&jerry.. :)) tj da je iza buza točka samo bi stisnuo palac neovisno o smjeru.. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice