Xiaomi preuzeo drugo mjesto na globalnom tržištu p

poruka: 18
|
čitano: 7.973
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi preuzeo drugo mjesto na globalnom tržištu p".
14 godina

Iz svog iskustva mogu reći da je kod nas xiaomi u jednom trenutku krenuo jako a zadnje dvije godine stagnacija i pad.

Govorim po dodatnoj opremi koju stranke traže. Obrazac je popriličan. Trenutno ih šiba honor i to dosta, pa čaki i motorola. 

Nek drastično smanje broj modela u istoj podseriji, a ni ploče im nisu baš trajne. 

Na prvoj poziciji Sams pa jabuka, kao i na tržištu. 

Moj PC  
5 0 hvala 3
4 godine
Re: Xiaomi preuzeo drugo mjesto na globalnom tržiš
Kupus imaju u svakoj seriji, imam note 9pro od tada 330€ i da bi dobio na 13-tici takvu kameru s tim mogucnostima moram iskeširati 700€, da nebi, cak ni sd utor više ne daju💩 a tel 2x skuplji.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2024 12:59 (Boris grozni).
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
Boris grozni kaže...
Kupus imaju u svakoj seriji, imam note 9pro od tada 330€ i da bi dobio na 13-tici takvu kameru s tim mogucnostima moram iskeširati 700€, da nebi, cak ni sd utor više ne daju💩 a tel 2x skuplji.

nemoraš, žena mi ima RN9pro - ja imam Poco F4 5G, bolju kameru ima Poco (plaćen nov oko 380€ prije 2 godine) (isto nemam sd utor, a imam 128gb verziju i nikad nisam imao manje od 30gb slobodno na mobu - dosta fotkam kad smo na moru i tak to)

čak mu je solidan i noćni režim sa 30 sekundi ekspozicije za zvijezde (ak imaš poziciju s malo svjetlosnog onečišćenja i bar nekakav osnovni stativ + remote trigger)

sd870 dan danas solidno radi posao, baterija i dalje traje dosta dugo

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2024 13:22 (60nine).
13 godina

Fakat ne kužim tko više kupuje Xiaomi. Cijenom su na nivou Samsunga u valjda svim segmentima a uglavnom nude manje. O softverskim mušicama da ne krenem, kad god razmišljam o nekom Xiaomiju nakon 5min odustanem kad vidim koliko ljudi kemijaju da opsosobe svoje mobitele da rade kako bi trebali. Kraj svih ostalih proizvođača, mislim da je kolosalno glupo kupiti Xiaomi.

Moj PC  
1 10 hvala 0
15 godina

evo dobro da si mi rekao, glup sam jer sam maloj kupio za 220 €  RN13 Pro 5g...

jel ti lakše u životu ?

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2024 14:56 (Stric_Jura).
6 godina
protjeran
Ja prvi, jer preferiram Xiaomi. Zna biti problematičan za tehnološki manje pismene ljude, tu definitivno više preporučam iPhone ili Samsung. Manje petljanja oko kompliciranih postavki.
6 mjeseci
TibzzX kaže...

kad god razmišljam o nekom Xiaomiju nakon 5min odustanem kad vidim koliko ljudi kemijaju da opsosobe svoje mobitele da rade kako bi trebali.

Nema nikakvog kemijanja, android kao i svaki drugi.

To si možda čitao prije 7-8 godina kad su ljudi kupovali kineske mobitele, rootali, mijenjali romove i svašta nešto, danas je to ispalo iz mode.

10 mjeseci
protjeran

Jedini problem Xiaomija je što je kinez i pare idu komunjarama. Zato bolje neki drugi mob.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
SharkZ kaže...
TibzzX kaže...

kad god razmišljam o nekom Xiaomiju nakon 5min odustanem kad vidim koliko ljudi kemijaju da opsosobe svoje mobitele da rade kako bi trebali.

To si možda čitao prije 7-8 godina kad su ljudi kupovali kineske mobitele, rootali, mijenjali romove i svašta nešto, danas je to ispalo iz mode.

Imao dosad 2 xiaomija i Poco, svi visa srednja klasa.

I definitivno treba kemijanja.

Push notifikacije im na nekim aplikacijama nikad ne rade kako treba (kolko god se mijenjali modovi optimizacije itd).

Sistemske aplikacije im s updejtima kompletno promjene ponasanje i nekad neke funkcionalnosti doslovno nestanu.

Dark mode se nekonzitentno ponasa.

U pocetku nisu imali reklama, al su ih kasnije dodali s updejtima u video app, fm radio, itd. i nemoguce ih je iskljucit.

Naravno, sve je prijavljeno kroz onaj njihov feedback app, ali nista se nije promijenilo.

Svaki put sam naivan i mislim da su mozda popravili u novoj generaciji, al vraga, tako da su moje povjerenje izgubili.

13 godina
SharkZ kaže...
TibzzX kaže...

Nije ni 7-8 mjeseci, kakvih godina. Zadnje sam gledao za Poco F6, ekipa flasha xiaomi.eu rom da dobiju iole normalnu autonomiju. Slično sam vidio i za 13T, Tragikomedija. Slobodno lupajte TD, Xiaomi nije do koljena većini proizvođača. Potrude se oko flagshipa, sve ispod toga su poluproizvodi.

13 godina
Renesis kaže...
SharkZ kaže...
TibzzX kaže...

Imao dosad 2 xiaomija i Poco, svi visa srednja klasa.

I definitivno treba kemijanja.

Push notifikacije im na nekim aplikacijama nikad ne rade kako treba (kolko god se mijenjali modovi optimizacije itd).

Sistemske aplikacije im s updejtima kompletno promjene ponasanje i nekad neke funkcionalnosti doslovno nestanu.

Dark mode se nekonzitentno ponasa.

U pocetku nisu imali reklama, al su ih kasnije dodali s updejtima u video app, fm radio, itd. i nemoguce ih je iskljucit.

Naravno, sve je prijavljeno kroz onaj njihov feedback app, ali nista se nije promijenilo.

Svaki put sam naivan i mislim da su mozda popravili u novoj generaciji, al vraga, tako da su moje povjerenje izgubili.

Tužna istina koju ljudi ne mogu progutat. Hardver im je uglavnom ok, softver na nivou loših nightly releaseova custom roma.

14 godina

Pozdrav, evo ja imam 13t, dobio ga za jeftino kod operatera,pa rekoh zasto ne...mogu reci da je mobitel zvijer samo ima nekih jako cudsnih musica..

1. baterija se trosi jako brzo kad se mobitel ne koristi,po noci mi ode i do 7,8%..

2. always on se zna ugasit sam od sebe i palit sam od sebe bez obzira na sva podesenja...on radi kako se njemu hoce

3. miui mi stalno gasi neke aplikacije u pozadini bez obzira htio ja to ili ne..jos nisam uspio pronac nacin da to popravim ( kao niti jedan od navedenih problema )

Imam osjecaj da nemam nikakvu kontrolu nad tim sustavom i da se on ponasao kako on hoce..inace imam miui 13 na njemu. Dali je tko probao taj hyper os? Nekako se ista bojim nadograživati 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

imam HyperOS na Poco f4 5g - nikakve razlike nisam primjetio u odnosu na zadnji Miui koji je bio na mobu prije Hyper-a, tu i tamo neka vizualna sitnica možda, u radu mi je sve isto...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

I ja imam na Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G Hyper OS i nema tu neke velike razlike u odnosu na MIUI.

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bas dobio update i na mobu i na tabletu i na oba uredjaja tipfeler u prijevodu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imao sam Xiaomi 10T Pro i Xiaomi 12T Pro, nikad nikakvih problema, nikakvih namještanja sve je radilo super out of the box. Tako što se mene tiče meni je Xiaomi bio super.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
MasterOfDisaster kaže...

Imao sam Xiaomi 10T Pro i Xiaomi 12T Pro, nikad nikakvih problema, nikakvih namještanja sve je radilo super out of the box. Tako što se mene tiče meni je Xiaomi bio super.

Osim tu i tam mjutanja mic-a u razgovoru, jel?

15 godina
dax-lax kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Osim tu i tam mjutanja mic-a u razgovoru, jel?

Ne, nikakve probleme nisam imao. Stvarno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice