S obzirom da zivim u Engleskoj, pametnije bi bilo da EE poradi na svom signalu umjesto da pametkuje okolo.
Sto je najgore EE je mreza sa navnodo najboljim signalom u drzavi, a losiji je od Telemacha u Hrvatskoj.
S obzirom da zivim u Engleskoj, pametnije bi bilo da EE poradi na svom signalu umjesto da pametkuje okolo.
Sto je najgore EE je mreza sa navnodo najboljim signalom u drzavi, a losiji je od Telemacha u Hrvatskoj.
ali ee ako djeci nedam mobitel onda se snjima moram igrat a neda mi se...bolje mi ovako a ja igram ps5
presao sam na telemach mobilnu (bonovi) pocetkom ove godine (prethodno bio na t-com)
samo cu reci da nije bilo mjesta u hr gdje nisam imao dobar signal (baranja, slavonija, istra, sredisnja dalmacija, zagorje, medjimurje, lika, dalamtinska zagora, otoci) - za razliku od t-coma koji bi se usrao bilo gdje na moru za vrijeme turisticke sezone
doslovno gdje sam imao 0 crtica sa t-com imam bar 1 ili 2 sa telemach i mogu normalno surfati i gledati youtube
imam i telemach optiku na kojoj takodjer nikakvih problema evo sad vec trecu godinu (osim njihovog drlog rutera koji ima neupotreblji WiFi) - niti jednom nisam morao zvati teh sluzbu