Britanski telekom EE savjetuje da se mlađima od 11

poruka: 3
|
čitano: 2.256
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Britanski telekom EE savjetuje da se mlađima od 11".
10 godina

S obzirom da zivim u Engleskoj, pametnije bi bilo da EE poradi na svom signalu umjesto da pametkuje okolo.

Sto je najgore EE je mreza sa navnodo najboljim signalom u drzavi, a losiji je od Telemacha u Hrvatskoj.

0 0 hvala 0
11 godina

ali ee ako djeci nedam mobitel onda se snjima moram igrat a neda mi se...bolje mi ovako a ja igram ps5

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Britanski telekom EE savjetuje da se mlađima o
marsovac zemaljski kaže...

S obzirom da zivim u Engleskoj, pametnije bi bilo da EE poradi na svom signalu umjesto da pametkuje okolo.

Sto je najgore EE je mreza sa navnodo najboljim signalom u drzavi, a losiji je od Telemacha u Hrvatskoj.

presao sam na telemach mobilnu (bonovi) pocetkom ove godine (prethodno bio na t-com)

samo cu reci da nije bilo mjesta u hr gdje nisam imao dobar signal (baranja, slavonija, istra, sredisnja dalmacija, zagorje, medjimurje, lika, dalamtinska zagora, otoci) - za razliku od t-coma koji bi se usrao bilo gdje na moru za vrijeme turisticke sezone

doslovno gdje sam imao 0 crtica sa t-com imam bar 1 ili 2 sa telemach i mogu normalno surfati i gledati youtube

imam i telemach optiku na kojoj takodjer nikakvih problema evo sad vec trecu godinu (osim njihovog drlog rutera koji ima neupotreblji WiFi) - niti jednom nisam morao zvati teh sluzbu

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2024 16:00 (Fanu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice