Telegram: Durov nema što skrivati zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 3.970
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Telegram: Durov nema što skrivati".
8 godina
Telegram: Durov nema što skrivati

Demokracija, novinarstvo, istina itd.. prevazidjeni koncepti.

Neka je sretan da vazduhoplov nije prigodno dozivio kvar svih motora istovremeno uletjevsi u jato pataka.

10 3 hvala 0
8 godina
Re: Telegram: Durov nema što skrivati
Gebirgs kaže...

Demokracija, novinarstvo, istina itd.. prevazidjeni koncepti.

Neka je sretan da vazduhoplov nije prigodno dozivio kvar svih motora istovremeno uletjevsi u jato pataka.

Što se pjeniš bez veze. Ne može Telegam špijunirat za Rusiju i Francusku u isto vrijeme. Prije par dana bio u Azerbeđanu u isto vrije kao i Putin. Misliš da nije bilo nekog dogovora. Sve te aplikacije surađuju sa državama na ovaj ili onaj način.

12 mjeseci
odjavljen

Uvijek na prvu kreću lavine "sloboda govora".

No, meni uvijek pada na pamet nesretni Salopek. Sustavi će teško dozvoljavati servise koji sliježu ramenima kada im kažete "sutra u podne će biti live prijenos na vašoj mreži dok čovjeku odrubljuju glavu..poduzmite nešto".

A sada, sport, glazba i slobode govora...

1 5 hvala 0
16 godina
Maskeron kaže...

Uvijek na prvu kreću lavine "sloboda govora".

No, meni uvijek pada na pamet nesretni Salopek. Sustavi će teško dozvoljavati servise koji sliježu ramenima kada im kažete "sutra u podne će biti live prijenos na vašoj mreži dok čovjeku odrubljuju glavu..poduzmite nešto".

A sada, sport, glazba i slobode govora...

pa slijegala je ramenima i onda aktualna vlast na Salopeka... uobičajeno nesposobni Milanović je bio "paraliziran" prosvjedom "šatoraša"... what's your point? Misliš da je bolje ne znati da se išta događa u svijetu? Samo ono što ti dozvoli partija da vidiš i čuješ?
Da nije gospodin Musk izbavio twitter iz kanđi zadojene pomahnitale woke ljevice, ti danas ne bi ni znao da je Robert F. Kennedy Jr. podržao Trumpa jer bi ko ofca blejio u fake news CNN i "pojeo" bi servirana govna.

Sljedeće budu pokušali ušutkati Muska... siguran sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2024 19:35 (Aldo).
16 godina
Aldo kaže...

Da nije gospodin Musk izbavio twitter iz kanđi zadojene pomahnitale woke ljevice, ti danas ne bi ni znao da je Robert F. Kennedy Jr. podržao Trumpa jer bi ko ofca blejio u fake news CNN i "pojeo" bi servirana govna.

Sljedeće budu pokušali ušutkati Muska... siguran sam.

Željane, frende, ne znam, možda bi trebao gledati RTL Kockicu, a ne pratiti politiku.

On January 10, 2017, incoming White House Press SecretarySean Spicer confirmed that Kennedy and President-electDonald Trump met to discuss a position in the Trump administration. Kennedy said afterward that he had accepted an offer from Trump to chair the Vaccine Safety Task Force, but a spokeswoman for Trump's transition said that no final decision had been made.

Ali neka si ti preko najbogatijeg čovjeka na svijetu saznao da je tip koji je vrlo vjerojatno ubio mladunče medvjeda i potom ga ostavio u parku podržao milijardera za predsjednika.

Ne znam kako bi inače saznali da Kennedy, koji se prije 7 godina svim silama nudio da postane dio Trumpove Vlasti, i što je objavio woke ljevičarski Washington Post, podržava Trumpa za predsjednika.

Hoće li gospodin Musk ikada objaviti kako to da Miley Cyrus i Hannah Montana nikad nisu viđeni na istome mjestu u isto vrijeme!?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina

.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

18 0 hvala 1
16 godina

U šta se ovaj forum pretvorio majko mila. Gledam zadnjih 20 komentara od korisnika Aldo i njih 10 su woke, Biden, Trump, Harris...ponavljanje nekih fraza pročitanih na internetu.

Užas, ja se nadam da su ovakvi accounti fejk i plaćeni da upadaju na svaku temu sa svojim mišljenjem o woke aktivizmu, kad već nema moderiranja na forumu.

Ako nije plaćeni account, korisniku Aldu želim da mu neka teta pomogne da ne vidi više woke aktivizam svuda gdje se okrene nego možda neke druge stvari.

A i super mi je odgovor wyksa gdje vadi osobnu kartu i povijest bolesti nekog Kennedya, da je ubijao neke medvjede majket mogao sam i bez te informacije na temi o Telegramu...samo hranite trolla s isto tako nebitnim informacijama kakve i on svugdje ubacuje.

Kog uopće briga za te silne nebitne informacije koje su nebitne u i Americi a kamoli kod nas. Političke trač partije.

Što se tiče teme, apsolutna sloboda govora ne postoji ne samo u političkom diskursu nego i u onom našem civilnom. I ne postoji s razlogom. Volite li kad vas netko kleveće i širi laži, priča o vašoj intimi, ili ga ipak tužite? Iskoristite blagodati civilizacije da se obranite ili kažete ma pusti čovjeka neka priča o meni šta hoće, ja sam ti onaj fri spič apsolutist što sam viđe na interwejbz, to ti je sad moderno?

Duality of man:

a) terorist izbode ljude na ulici prethodno se dogovarajuć na chat servisima - policija alo di si? Gledate li vi te chatove? Hoćemo zaštitu od manijaka!!!

b) država xy zatraži backdoorove na chat servisima da bi mogla patiti potencijalno opasne građane i negrađane - užas, dolje država, cenzura, mi smo fri spič!!!

Ali naravno najbitnije je tko traži backdoorove, ako su tvoji onda je to dobro i pametan potez, ako su oni drugi onda je najgora stvar ikad, fuj

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2024 20:47 (DaffyDuck).
16 godina
DaffyDuck kaže...

U šta se ovaj forum pretvorio majko mila. Gledam zadnjih 20 komentara od korisnika Aldo i njih 10 su woke, Biden, Trump, Harris...ponavljanje nekih fraza pročitanih na internetu.

Užas, ja se nadam da su ovakvi accounti fejk i plaćeni da upadaju na svaku temu sa svojim mišljenjem o woke aktivizmu, kad već nema moderiranja na forumu.

Ako nije plaćeni account, korisniku Aldu želim da mu neka teta pomogne da ne vidi više woke aktivizam svuda gdje se okrene nego možda neke druge stvari.

A i super mi je odgovor wyksa gdje vadi osobnu kartu i povijest bolesti nekog Kennedya, da je ubijao neke medvjede majket mogao sam i bez te informacije na temi o Telegramu...samo hranite trolla s isto tako nebitnim informacijama kakve i on svugdje ubacuje.

Kog uopće briga za te silne nebitne informacije koje su nebitne u i Americi a kamoli kod nas. Političke trač partije.

Što se tiče teme, apsolutna sloboda govora ne postoji ne samo u političkom diskursu nego i u onom našem civilnom. I ne postoji s razlogom. Volite li kad vas netko kleveće i širi laži, priča o vašoj intimi, ili ga ipak tužite? Iskoristite blagodati civilizacije da se obranite ili kažete ma pusti čovjeka neka priča o meni šta hoće, ja sam ti onaj fri spič apsolutist što sam viđe na interwejbz, to ti je sad moderno?

Duality of man:

a) terorist izbode ljude na ulici prethodno se dogovarajuć na chat servisima - policija alo di si? Gledate li vi te chatove? Hoćemo zaštitu od manijaka!!!

b) država xy zatraži backdoorove na chat servisima da bi mogla patiti potencijalno opasne građane i negrađane - užas, dolje država, cenzura, mi smo fri spič!!!

Ali naravno najbitnije je tko traži backdoorove, ako su tvoji onda je to dobro i pametan potez, ako su oni drugi onda je najgora stvar ikad, fuj

Gle stari, blokaš me i uživaš dalje u svojem ružičastom svemiru. Prilično jednostavno. Ja se i dalje nastavljam zalagati za privatnost na internetu, slobodu govora i izražavati svoj anti-woke stav. Teroristi koji djeluju i dogovaraju se sms-ovima, telegramom, dimnim signalima su samo izlika vlasti za daljne ograničavanje sloboda. No prava istina je da su oni samo simptom ionako bolesnog društva poremećenih vrijednosti. Uzroke treba negdje drugdje tražiti...

16 godina

DaffyDuck kaže...

Duality of man:

Zasad ti nemam što drugo reći jer objašnjenje šefa OFMINa, koji je iz nekog razloga to objavio na LinkedInu (!?) je prešturo i ne daje dovoljno objašenjenja ukoliko se radi o uhićenju za kriminalno djelo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice