Neizmjenjiva baterija. Zar nije EU donijela neki zakon koji obvezuje proizvođače da omoguće laku zamjenu baterije na smartphonima na području EU kako bi se smanjio elektronski otpad?
Google Pixel 9 zadržava kompaktnost, ali donosi va
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.348
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neizmjenjiva baterija. Zar nije EU donijela neki zakon koji obvezuje proizvođače da omoguće laku zamjenu baterije na smartphonima na području EU kako bi se smanjio elektronski otpad?
Ne...još... ali i definicija je svakakva - "lako zamjenjiva" ne mora značiti bez alata.
kakva su to moderna vremena kad 6,3" display svrstavamo u klasu kompaktnih....
Zakaj ima rupu na ekranu?
Je pa kad su ovi "normalni" sad 6,8" ili veći.
zato što je dimenzijama kućišta isti ili manji od onog s 5,5 od prije x godina
Dal ima kakva šansa da se Pixel Pro XL uzme u prednarudžbi u nekom shopu u HR ili je to rezervirano samo za official kanale ?
Ne znam kakva je do sada bila praksa, nisam pratio.
Dal ima kakva šansa da se Pixel Pro XL uzme u prednarudžbi u nekom shopu u HR ili je to rezervirano samo za official kanale ?
Ne znam kakva je do sada bila praksa, nisam pratio.
Najbolje da naručiš sa službene stranice, ali moraš koristiti uslugu Mailboxde
Ja pitam jedno, ti odgovaraš drugo .
Sve 5, znam za to, ali me zanima za HR shopove, kakva je situacija.
Ja pitam jedno, ti odgovaraš drugo .
Sve 5, znam za to, ali me zanima za HR shopove, kakva je situacija.
Kod nas sigurno neće biti prednaružbe jer Google Pixel još nije službeno podržan u Hrvatskoj
Koliko su im ponude bolje na US google store-u. Recimo za Pixel watch 3 wifi koji košta 399$ dobije se popust 130$ ako se zamjeni Galaxy Watch 4 koji trenutno imam. Sve druge regije imaju samo popust 50€ za prednarudžbe. Za mobitele ima procjena vrijednosti i gledam za Xiaomi 13 koji imam daju 236€ popusta na Pixel 9 pro ili pro xl. Mislim da se ne dobije direktno popust u toj vrijednosti nego se taj iznos može koristiti za kupnje u google store-u.