Stop kineskom softveru u autonomnim i povezanim vo

poruka: 3
|
čitano: 2.923
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stop kineskom softveru u autonomnim i povezanim vo".
11 godina
Re: Stop kineskom softveru u autonomnim i povezani
Svakakav kaže...

"Ovi uređaji mogli bi nenamjerno snimiti osjetljive razgovore ili slike, koji bi se zatim mogli zloporabiti. Softver bi mogao pratiti ponašanje korisnika, preferencije i kretanja, stvarajući sveobuhvatni profil.."

Google, Apple, Microsoft.. ??  

Zabranjeni u kini.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Stop kineskom softveru u autonomnim i povezani
Mutombo Dikembe kaže...
Svakakav kaže...

"Ovi uređaji mogli bi nenamjerno snimiti osjetljive razgovore ili slike, koji bi se zatim mogli zloporabiti. Softver bi mogao pratiti ponašanje korisnika, preferencije i kretanja, stvarajući sveobuhvatni profil.."

Google, Apple, Microsoft.. ??  

Zabranjeni u kini.

Doslovce niti jedna od tih firmi niti njihovi proizvodi nisu zabranjeni u Kini.

Apple (中国大陆) - 官方网站

About Microsoft’s Presence in China - Stories

Google China - Wikipedia

This space for rent!
14 godina
Stop kineskom softveru u autonomnim i povezanim vo

Internet censorship in China - Wikipedia

List of websites blocked in mainland China - Wikipedia

Websites Blocked in China - GeeksforGeeks

Websites banned in China | The Independent

Websites and apps blocked in China (2024 update) | NordVPN

The Complete List of Blocked Websites in China & How to Access Them (vpnmentor.com)

Za razliku od Kineza, ja volim kad mi privatne kompanije kradu osobne podatke pa ih preprodaju na slobodnom tržištu jer sam protiv cenzure. Npr, tetka na pijaci zna da sam sinoć sa ženom u autu razgovarao o "srnećem gulašu sa pire krumpirom" pa mi ujutro pripremila 2 kile domaćeg krumpira, 4 glavice luka, 3 mrkve i peršin, a Jure mesar mi je dotrčao iz radnje sa najlonom srnećeg buta. Google naravno dobije proviziju. Milina. 

A tek kad guglaš "kako prodati" ili "kako kupiti dionice", pa taman kad misliš prodat - cijena padne, a kad misliš kupit, cijena skoči. Jao kako to.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice