Youtuberi u problemu s kršenjem zaštićenog sadržaj

poruka: 14
|
čitano: 3.776
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Youtuberi u problemu s kršenjem zaštićenog sadržaj".
7 godina

Istina bolesno se prodaje, toliko da sada stoje na akciji u svakoj živoj trgovini u Sloveniji po 0,45 eura, a na početku se prodavalo po 2-3 eur-a

Niko živ to sranje više ne kupuje, bilo je in pola godine i sada je to govno kojeg se sve živee trgovine žele riješit!

Moj PC  
1 1 hvala 0
3 mjeseca
Re: Youtuberi u problemu s kršenjem zaštićenog sad
nikonja kaže...

Istina bolesno se prodaje, toliko da sada stoje na akciji u svakoj živoj trgovini u Sloveniji po 0,45 eura, a na početku se prodavalo po 2-3 eur-a

Ne laži, košta 2 eura:

https://www.mercatoronline.si/sl/brezalkoholna-pijaca-ice-pop-prime-0-5-l/19742178

nikonja kaže...

Niko živ to sranje više ne kupuje, bilo je in pola godine i sada je to govno kojeg se sve živee trgovine žele riješit!

Pričaš napamet o nečemu o čemu pojma nemaš.

Radi se trenutno o najpopularnijem piću koje ima ultra dobar marketing, na stranu to što je smeće.

Vidio si ga u jednoj trgovini u selu zvanom Slovenija na snjiženju i na osnovu toga donosiš zaključke kako ga nitko na svijetu ne kupuje, de uozbilji se.

15 godina

Inače to je smeće koje je zabranjeno u velikoj većini zemalja. Uključujući i HR. 

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
Mene zanima zasto je ovo vijest na Bugu? Kakve ovo veze ima s ITjem osim sto to dvoje producira sadrzaj za Youtube?

I moj osobni stav, dosta mi je bilo vidjeti tu sliku da znam da ne zelim pogledati niti jedan video od tog dvojca, ali neka svatko radi sto ga je volja, to nije moja briga.

6 0 hvala 2
3 mjeseca
mrsmith kaže...

Inače to je smeće koje je zabranjeno u velikoj većini zemalja. Uključujući i HR. 

Prvo malo prouči o čemu se radi.

Postoje 2 vrste Prime pića, u plastičnoj boci Prime Hydration (sportsko piće) nije nigdje zabranjen i uredno se prodaje svugdje, pa tako i kod nas.

Prime Energy koji dolazi u limenci je energetsko piće i zabranjen je u nekim zemljama.

15 godina
SharkZ kaže...
mrsmith kaže...

Prvo malo prouči o čemu se radi.

Postoje 2 vrste Prime pića, u plastičnoj boci Prime Hydration (sportsko piće) nije nigdje zabranjen i uredno se prodaje svugdje, pa tako i kod nas.

Prime Energy koji dolazi u limenci je energetsko piće i zabranjen je u nekim zemljama.

Super, dobar tek

It is always darkest just before the dawn.
7 godina
SharkZ kaže...
nikonja kaže...

Ne laži, košta 2 eura:

https://www.mercatoronline.si/sl/brezalkoholna-pijaca-ice-pop-prime-0-5-l/19742178

nikonja kaže...

Pričaš napamet o nečemu o čemu pojma nemaš.

Radi se trenutno o najpopularnijem piću koje ima ultra dobar marketing, na stranu to što je smeće.

Vidio si ga u jednoj trgovini u selu zvanom Slovenija na snjiženju i na osnovu toga donosiš zaključke kako ga nitko na svijetu ne kupuje, de uozbilji se.

U Mercatoru/Konzumu niko ni ne kupuje tako da ti linkaj koliko očeš, u Sparu i Leclercu je 50 centi. Popularno je BILO!!! Sada to govno nitko ne kupuje i to znam jer sam u toj branži, ali ti to bolje znaš jel da?

Ali pošto nisi sposoban normalne komunikacije, prištekaj se nazad mami na sisu i nek ti da 20 kuna za burek!

3 mjeseca
nikonja kaže...

U Mercatoru/Konzumu niko ni ne kupuje tako da ti linkaj koliko očeš, u Sparu i Leclercu je 50 centi. Popularno je BILO!!! Sada to govno nitko ne kupuje i to znam jer sam u toj branži, ali ti to bolje znaš jel da?

Ali pošto nisi sposoban normalne komunikacije, prištekaj se nazad mami na sisu i nek ti da 20 kuna za burek!

Da, prvo nitko ne kupuje Prime, a sad sam eto doznali da nitko ni ne kupuju u njihovom najvećem trgovačkom lancu, lol.

De ne lupetaj više pliz.

I opet lažeš za cijenu, nije 50 centi nego 1.19 eura.

https://www.spar.si/iskanje?q=BREZALKOHOLNA+PIJA%C4%8CA+Z+OKUSOM+LIMONE+IN+LIMETE+LEMON+LIME%2C+PRIME+HYDRATION%2C+0%2C5L&category=products

I to je samo trenutna akcija, a ne redovna cijena.

Ne znam sta je s nekim ljudima da imaju potrebu pisat gluposti po forumu, valjda ova vrućina udarila u glavu.

16 godina
U njemackoj sam najnize (osobno) videl oko 2 eura. Prosjek je 5 eura. Di ima ispod eura? To treba zeti mam 2 palete i roknut na Kleineinzigen, otislo bi za cuku vremena.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Navodno taj Prime nitko ne kupuje. U Britaniji se dao nac za 20 penija, a u Norveškoj za 1 krunu (doslovno ga dijele besplatno), u Latviji 50 centi na akciji.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2024 21:25 (mitchell).

1 0 hvala 0
3 mjeseca

Ja bio jučer u Austriji, tamo ne da dijele džabe nego još dobiješ i pare.

Ako kupiš 0,5l Prime piće za 2 eura - dobiješ 50 eura na izlasku iz trgovine, znači 48 eura u plusu.

Uzeo sam 200 kom.

0 0 hvala 0
12 godina

Ja pijem samo PRIME!!!!

nema do PRIME! uz kafu, uz keks al i uz burek ili pljeskavicu!

0 0 hvala 0
11 godina
SharkZ kaže...

Da, prvo nitko ne kupuje Prime, a sad sam eto doznali da nitko ni ne kupuju u njihovom najvećem trgovačkom lancu, lol.

De ne lupetaj više pliz.

I opet lažeš za cijenu, nije 50 centi nego 1.19 eura.

https://www.spar.si/iskanje?q=BREZALKOHOLNA+PIJA%C4%8CA+Z+OKUSOM+LIMONE+IN+LIMETE+LEMON+LIME%2C+PRIME+HYDRATION%2C+0%2C5L&category=products

I to je samo trenutna akcija, a ne redovna cijena.

Ne znam sta je s nekim ljudima da imaju potrebu pisat gluposti po forumu, valjda ova vrućina udarila u glavu.

Ne laže, redovna cijena Prime je u Sloveniji već više od mjesec dana oko 1 euro. U Tušu je 90 centi redovna cijena. Na akciji je oko 50-60 centi. I ne znam šta se čudite da je 1 euro. Pa u Hrv u Kauflandu je trenutno 2 eura a manje više sva bezalkoholna pića su u Slo oko 50% jeftinija nego kod nas. 

3 mjeseca
ddarknessfairyy kaže...

Ne laže, redovna cijena Prime je u Sloveniji već više od mjesec dana oko 1 euro. U Tušu je 90 centi redovna cijena. Na akciji je oko 50-60 centi.

Stavio sam linkove koje su cijene u SLO, i redovna cijena i akcijska, sve je na netu, čitaj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice