Beč razvija sustav hlađenja na daljinu, umjesto da

poruka: 6
|
čitano: 3.849
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Beč razvija sustav hlađenja na daljinu, umjesto da".
16 godina

lijepo je to što nam bug stalnim uzimanjem beča kao primjera nabija (realne) komplekse nesposobnosti i izaziva nostalgiju za austrougarskom. da, beč je najbliže idealu grada, a mi smo od njega približno (nekoliko km sim-tam) kao mliječni put od andromede. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Beč razvija sustav hlađenja na daljinu, umjest
Ajar kaže...

lijepo je to što nam bug stalnim uzimanjem beča kao primjera nabija (realne) komplekse nesposobnosti i izaziva nostalgiju za austrougarskom. da, beč je najbliže idealu grada, a mi smo od njega približno (nekoliko km sim-tam) kao mliječni put od andromede. 

Andromeda i naša galaksija će se spojiti u jednu galaksiju za nekih 4,5 milijarde godina. Možda tada Zagreb sustigne Beč.

7 mjeseci
Ajar kaže...

Nostalgija za Austro-ugarskom je zdrava za razliku od one druge.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
6 godina
Kako kome... hej Slaveniiii, dok smo žiiiviiii... 😅😜

Tada smo takve koji pate za Austrougarskom zvali bečki konjušari.
15 godina
Iako mi se ne svida ni polozaj u AU baru nekim razdobljima je napredovala... Za razliku od braka s turskim pasalukom... Al mi je najjaci taj pokusaj uvrede od strane poturica....
VenAtoR#2231
7 godina

Svi znamo odakle je rodom Adolf, "hint" nije Njemačka 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice