Copilot od sada može čitati poruke s vašeg mobitel

poruka: 3
|
čitano: 3.459
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Copilot od sada može čitati poruke s vašeg mobitel".
7 godina
Copilot od sada može čitati poruke s vašeg mobitel

Nikad nisam shvaćao takvo kompliciranje, ovako na satu stisnem dugo tipku start i otvori mi se prečac alarmi, odaberem vrijeme i gotovo. Ili na mobitelu pritisnem gadđet sat... uključim alarm. 

Ali ne ja bih sad trebao osposobiti kopilota na opisan način u tekstu, pa pozvati kopilota tipkom i reći mu "kopilote navij alarm u tri PM".

No kažu u narodu da ima ljudi koji vole te govorne naredbe. 

4 0 hvala 0
6 godina
Re: Copilot od sada može čitati poruke s vašeg mob
ajimerej kaže...

Nikad nisam shvaćao takvo kompliciranje, ovako na satu stisnem dugo tipku start i otvori mi se prečac alarmi, odaberem vrijeme i gotovo. Ili na mobitelu pritisnem gadđet sat... uključim alarm. 

Ali ne ja bih sad trebao osposobiti kopilota na opisan način u tekstu, pa pozvati kopilota tipkom i reći mu "kopilote navij alarm u tri PM".

Ne kužiš ti to:

Microsoft je predstavio novu značajku za svoju AI uslugu, Copilot, koja korisnicima omogućuje upravljanje mobitela s Androidom 14 pomoću PC-ja.

Upravljaš mobitelom Android 14 pomoću PC-ja, sa Copilotom.

Moraš imati Android 14 mobitel

na njega instalirati kopilot

i onda na svoj PC instalirati windowse 11 i kopilot

instalirati phone link aplikaciju na android

i zatim preko phone linka povezati uređaj android sa pc-jem

registrirati se na web stranicu

nakon toga otiči na web stranicu kopilot, ulogirati se  i omogućiti značajku.

onda copilot može naviti alarm.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2024 9:55 (gpd).
16 godina
neaktivan
Re: Copilot od sada može čitati poruke s vašeg mob
ajimerej kaže...

a zamisli da mu moraš poslati e-poštu (verificiranu preko eheheee-građani) s ispunjenim obrascem al3-14, potvrdom o uplaćenoj upravnoj pristojbi (pdf-i u privitku) i motivacijskim pismom (.doc), u kojem grčevito nastojiš opravdati alarm baš u navedenom vremenu. ako sve to učiniš radnim danom do 15 sati, možeš očekivati odgovor (odn. rješenje - odobrava se ili odbija, s obrazloženjem) u roku do tri radna dana (pazi ako je vikend!). tad ćeš u poruci s rješenjem, ako je pozitivno, morati klikom na poveznicu otvoriti internetsku stranicu "rvacka budnica" na kojoj moraš potvrditi da nisi robot (captcha) te kako si suglasan sa svim uvjetima i odredbama državne alarmne službe, uključiv i obradu tvojih osobnih podataka. 24 sata prije naručenog alarma, služba će te puš-puš-in-d-buš notifikacijom obavijestiti o tome kako ćeš u naručeno vrijeme biti alarmiran. i tako svaki put ispočetka, za svaki alarm. i još će te uvjeravati kako si dobro prošao, jer tvoj susjed nije uspio ishoditi alarm, sve dok nije pronašao rođu na vunkciji, koji mu je izurgiro preko jedne službenice tamo (koju poznaje njegova supruga, jer imaju istog pedikera), za samo 100 ojara i dvajs deka kave. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice