Samovozni automobili teško prate objekte u pokretu

poruka: 3
|
čitano: 2.251
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samovozni automobili teško prate objekte u pokretu".
15 godina
offline
Samovozni automobili teško prate objekte u pokretu

"misliti je drek znati", braćo klokani.  

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 1
6 godina
offline
Samovozni automobili teško prate objekte u pokretu

Po meni nije problem autu skontat gdje su drugi auti i pravilno reagirat, uz to da će to bit sve lakše i lakše sa godinama kad auti budu mogli komunicirat jedni sa drugima, nego je problem kako će reagirat na nepredviđene stvari? Primjer, jelen stoji pored ceste i ne miče se, što značli da je velika šansa da ga samovozeči auto neće prepoznat kao opasnost, ali svaki normalni vozač će usporit pod pretpostavkom da munjeni jelen može bilo kad pop.....t i pretrčat cestu i zabit se u auto. I ima malo more takvih slučajeva koje je nemoguče naučit kompjuter ili očekivat od njega da će sam skužit.... uglavnom, još smo jakoooooo daleko od samovozečih auta. A Rimca i njegov taxi nema smisla ni spominjat jer je svakom debilu jasno da od toga neće bit ništa...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Samovozni automobili teško prate objekte u pok
Rimac će ti imati riješeno do 2026., časna pionirska
 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice