Ameri rjesavaju probeme koje je civilizirani svijet vec odavno rjesio. Zove se autobus, tramvaj i vlak koji je u narodu poznatiji pod zajednickim nazivom javni prijevoz.
'Teledriving', prijelazno rješenje dok čekamo da s
- poruka: 7
- |
- čitano: 5.097
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
auti sa udaljenom kontrolom, Što može poći po krivu?
ovom filipincu u kontroli se neda više smjena je gotova, skuca te u zid i ode kući.
auti sa udaljenom kontrolom, Što može poći po krivu?
ovom filipincu u kontroli se neda više smjena je gotova, skuca te u zid i ode kući.
Da, jer nikad se neće doznat tko te je skucao u zid.
pa daljinski vozi 9 od 10 osoba u zg: svi zure u telefone dok se ruka, reda radi, nonšalantno odmara na upravljaču. nitko ne kontrolira, nitko ne kažnjuje. prkosan smo mi narod.
da budem malo PnC:
Helou, ajm Rađiv end aj vil teledrive ju juzing skilz aj brašed on miin rouds of Kolkata...
enđoj end hev najs dej!
Mislim da to nije nova ideja.
Ovisno o uvjetima automobil većinu vremena može voziti autonomno. Kad dođe do problema i nepredviđenih situacija koje sustav ne razumije (radovi na cesti, nesreće, hitne službe, neispravni semafori i slično) pomaže remote vozač. Mislim da je realno da auto 90% vremena vozi autonomno što znači da bi jedan remote vozač mogao zamijeniti desetoricu on-site vozača. Najčešće je potrebna samo mala povremena intervencija.