Trendovi tarifa i širokopojasne propusnosti u Euro

poruka: 4
|
čitano: 6.003
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trendovi tarifa i širokopojasne propusnosti u Euro".
8 godina

838megabita prosjek hr, meni u sezoni A1 evo mjesec dana prosjecna brzina sitno ispod 1megabit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 mjeseci

Zanima me gdje su to mjerili i kome.. Meni hvala Bogu brzina ne prelazi preko 10Mbit na bakru, a optike niti u stogodišnjem proračunu.. :(

Po ovome ispada kao da smo velesila po brzini interneta, a zapravo je zbroj njih 10.000 na optici od 2Gbit podijeljeno sa nas ostalih 500.000 na bakru..

JK
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Trendovi tarifa i širokopojasne propusnosti u
Dobar podatak... pitanje je samo kome realno treba tolika brzina osim ako ne skida kompletan internet svaki dan...

Ping je jednak imali brzinu na optici 200, 500 ili 1gigu...

Iz iskustva znam da jako mali broj ljudi stvarno iskoristi tu brzinu...

Veći je problem što usluge nisu stabline, pogotovo u zadnje vrijeme. Razlog tome je užasno loša oprema koja se ugrađuje i nemogućnost da tehničari i općenito operateri nešto konkretno naprave po tom pitanju.

Srećom pa je od početka godine omogućeno korištenje vlastite opreme tako da bi svi trebali početi razmišljati u tom smjeru... Pristupni dio mreže je najmanji problem kod smetnji, problem je smeće od opreme za korisnika.

2 0 hvala 0
7 godina

Nije stvar dali je iskoristiš nego eto ljepo je imat kad zatreba... ali ako izuzmeš skidanje torrenta, velikoj večini je jedini promet kakav streaming servis i to je više manje to, a za to je 50-100Mbit preko glave dovoljno.

Moj PC  
4 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice