Anno 1800 je bio fenomenalan!
Ubisoft Forward 2024 uz nove materijale od ranije
- poruka: 5
- |
- čitano: 7.084
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Anno 1800 je bio fenomenalan!
Neki dan kupili frend i ja da probamo i igra je predobra. Jednostavno predobro napravljena igra. UI, Stamps, seljenje gradevina, kopiranje istih, igra je cudo.
Igrali smo svak za sebe protiv botova da bi odlucili igrat sa "istim likom". On ima maticni otok a ja sam preuzeo drugi, on treci i tak u doslovno beskraj. Ne mogu vjerovati da nakon trideset godina igranja takvih igara i toliko iteracija Anno tek 2024 igram tu igru.
Ako nikad niste igrali Anno a volite Civilizaciju i opcenito strategije a zelite igrat nesto "lezerno" onda je Anno must have! Kompleksna igra koja kroz igru raste u beskraj a opet ostaje jednostavna, ono ne znam kaj sam cekal tak dugo.
Ima da napravim preorder kad ponude. Jedini je bed kaj je ista prica ko i Civ, znaci izbace tisucu expanzija te na kraju igra kosta brdo love, ali i to se moze "zaobici" ili kupite ultimate edition na nekom super duper snizenju.
Potpisujem.
Mislim da sam u Anno 1800, od kad je izašao, utukao najviše sati zadnjih par godina.
Googlaj CreamAPI ako zelis imati svaki DLC bez da ih kupis. Svejedno ces moci igrati online s njima kao da si ih kupio.
Googlaj CreamAPI ako zelis imati svaki DLC bez da ih kupis. Svejedno ces moci igrati online s njima kao da si ih kupio.
Vec smo "zaobisli" i igramo tak od prvog dana :)