Furiosa: Pobješnjeli Max saga – brz, žestok, zabav

poruka: 10
|
čitano: 8.128
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Furiosa: Pobješnjeli Max saga – brz, žestok, zabav".
16 godina
neaktivan

je, ova bjesnulja je zabavna (i to je dovoljno; nema tu moralnih pouka i egzistencijalne filozofije; glavno je da se nešto događa, što nije slučaj u 98 % ostalih filmova). s osme strane, meni* jedini doista nepotreban (i u osnovi skroz bezvezan) film je prethodni: fur(r)y road. to mu nije trebalo. 

*odricanje odgovornosti

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2024 11:11 (Ajar).
Moj PC  
3 3 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Furiosa: Pobješnjeli Max saga – brz, žestok, z
@Ajar u nas totalno obrnuto, samo Fury iz 2015 ću ponovo gledati i dao sam ocijenu 10, prvi Max 8, ostalo zanemarivo. Sto ljudi sto čudi jel.
16 godina
neaktivan
ajimerej kaže...
@Ajar u nas totalno obrnuto, samo Fury iz 2015 ću ponovo gledati i dao sam ocijenu 10, prvi Max 8, ostalo zanemarivo. Sto ljudi sto čudi jel.

ma tak je sa svime. inače ne bi nitko ništa snimao  meni je prvi max (bijah klinac) bio OK (iako je pun rupa i bedastoća, kad sad gledam), a ostalo je cijeđenje love iz kamen-studenca. ponekad i uspije. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
17 godina
protjeran

Prva dva MAD MAX-a su nenadj*ba i dan danas, a sve poslije je put nizbrdo. Treći i četvrti su osrednji i mogu se pogledati kad nemaš ništa pametnije, a zadnja Furioza je smeće koje ne mogu prepručiti ikome.

You are like Michael Jordan of being a son of a bitch!
Moj PC  
1 2 hvala 0
3 godine

Drugi mad max je bio jedan od prvih filmova koje sam uopće pogledao u kinu, ne sjećam se koje godine je bio prikazivan u kinima kod nas, snimljen je '81, imao sam tada 9 godina i ostavio je na mene zaprepašćujuć utisak... Prvi max sam pogledao jedno desetak godina kasnije na vhsu čini mi se i dojmovi su bili nemjerljivo blaži, drugi max mi se urezao u sjećanje najviše od svih filmova ikad, još uvijek pamtim to oduševljenje filmom i prepričavanje sa susjedima, nikada prije ništa slično nisam pogledao, treći s tinom mi je već meh...

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine

Kaj je sljedece, Conan barbarin u ženskom liku od 45kg, metar i po, i zasto svi likovi, šminka i ta obleka moraju izgledati savrseno

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Boris grozni kaže...

Kaj je sljedece, Conan barbarin u ženskom liku od 45kg, metar i po, i zasto svi likovi, šminka i ta obleka moraju izgledati savrseno

oa kad vidis tko ce glumiti himena, jasno je da uopce nisi fulao s ovakvom prognozom

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
4 godine
Damir22 kaže...
Boris grozni kaže...

oa kad vidis tko ce glumiti himena, jasno je da uopce nisi fulao s ovakvom prognozom

A ono, film industry se pretvorio u teško ušminkani feminizam industry

16 godina

Miller je u interviewu priznao da nema pojma što Max radi u starijoj dobi. 

Ako sam dobro razumio iz drugih interviewa, Milleru je cijela priča bila da Max skuplja dijelove za obnovu auta, ali da je to - to. Uopće ne može zamisliti kako bi i gdje bi stari Max bio.

In vino veritas
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
U staračkom domu...skuplja dijelove za invalidska kolica
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice