Nicholas Galitzine glumit će He-Mana u nadolazećim

poruka: 6
|
čitano: 5.446
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nicholas Galitzine glumit će He-Mana u nadolazećim".
16 godina

u čitavoj toj budalaštini jedina dobra fora bila je kad je ženski glas (u crtiću) zavapio: "upomoooć, himeeeen!" 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina

Uf, ovo je spomenička baština. Ko ne zna za ovo?

YouTube djeca i kidare.

Uvijek na kraju svakoga crtića, bio je i jedan edukativni dio. Kao što i KakoLako na kraju svakoga videa ima dio, gdje se ponavlja što smo naučili u videu.

Da, Dinamo i He-Man su bili jako bitni nekada na kvartu.

Ovo je svatko znao:

Ja sam Adam, princ Eternije, branilac tajne dvorca Siva Lubanja. Ovo je Straško, moj hrabri prijatelj. Tajne neograničene moći stekao sam onog dana kad sam isukao svoj mač i uzviknuo: „Sive Lubanje silom! Ja imam moć!“ Straško je postao Borbeni Mačak, a ja sam postao He-Man, najmoćniji čovjek u svemiru! Samo još troje zna moju tajnu: Čarobnica, Čovjek-Oružje, i Orko. Mi zajednički branimo dvorac Siva Lubanja od zlih sila koje predvodi Skeletor!“

dzg
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Re: Nicholas Galitzine glumit će He-Mana u nadolaz
Mi smo ko djeca pjevali:

He man je stigo,
I xxx nadigo,
I vidio Tilu da plače...
Skino gaće i Tiline hlače,
I nabio jače, sve jače...
Došao Orko i nabio gorko,
a Tila se smije, dok xxx ju grije...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2024 17:17 (Ges).

4 0 hvala 1
13 godina
Voltron, Sabre rider, Thundercats, Silverhawks, He-men, GI Joe...
vicious
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
protjeran
viciousone kaže...
Voltron, Sabre rider, Thundercats, Silverhawks, He-men, GI Joe...

Ova prva dva su mi bila daleko najdraža crtića, šteta što se slično ništa novo ne radi (osim zadnjeg izdanja Voltrona)

8 godina

Kad zvijezda romanticnih komedija u obliku femboy kvazi muskarca ide glumiti He mana.... znas da je svijet otisao u tri krasne....

Iako izbljuvak, ona prva adaptacija s Lundgrenom je barem imala misicavog baju, koji iako je bio kilavi himen....aha, sad kuzim zasto je ovaj glumac izbor da bude himen.... makes sense now.... :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice