Nicholas Galitzine glumit će He-Mana u nadolazećim
- poruka: 6
- |
- čitano: 5.446
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uf, ovo je spomenička baština. Ko ne zna za ovo?
YouTube djeca i kidare.
Uvijek na kraju svakoga crtića, bio je i jedan edukativni dio. Kao što i KakoLako na kraju svakoga videa ima dio, gdje se ponavlja što smo naučili u videu.
Da, Dinamo i He-Man su bili jako bitni nekada na kvartu.
Ovo je svatko znao:
Ja sam Adam, princ Eternije, branilac tajne dvorca Siva Lubanja. Ovo je Straško, moj hrabri prijatelj. Tajne neograničene moći stekao sam onog dana kad sam isukao svoj mač i uzviknuo: „Sive Lubanje silom! Ja imam moć!“ Straško je postao Borbeni Mačak, a ja sam postao He-Man, najmoćniji čovjek u svemiru! Samo još troje zna moju tajnu: Čarobnica, Čovjek-Oružje, i Orko. Mi zajednički branimo dvorac Siva Lubanja od zlih sila koje predvodi Skeletor!“
He man je stigo,
I xxx nadigo,
I vidio Tilu da plače...
Skino gaće i Tiline hlače,
I nabio jače, sve jače...
Došao Orko i nabio gorko,
a Tila se smije, dok xxx ju grije...
Ova prva dva su mi bila daleko najdraža crtića, šteta što se slično ništa novo ne radi (osim zadnjeg izdanja Voltrona)
Kad zvijezda romanticnih komedija u obliku femboy kvazi muskarca ide glumiti He mana.... znas da je svijet otisao u tri krasne....
Iako izbljuvak, ona prva adaptacija s Lundgrenom je barem imala misicavog baju, koji iako je bio kilavi himen....aha, sad kuzim zasto je ovaj glumac izbor da bude himen.... makes sense now.... :)