Raidar, lektor koji prepoznaje AI generirane tekst

poruka: 7
|
čitano: 4.173
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Raidar, lektor koji prepoznaje AI generirane tekst".
16 godina
neaktivan

ovo za hrvatski nikad neće radjeti, jer je i najglupljii najjednostavniji skup ovih algoritama funkcionalno pismeniji od bio koje naše javne institucije pa i većine pučanstva. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Raidar, lektor koji prepoznaje AI generirane t
Ja mislim da iza Ajara stoji neki napredni LLM za hrvatski. Kad god koristi nestardardne izraze (“radjeti”), odstupa od normi hrvatskoga pravopisa (malo i veliko slovo), to je samo da mi pomislimo da iza stoji neki čoek, a zapravo je Umrella Corporation počela vladati BOL-om.

1 0 hvala 0
16 godina
Ajar kaže...

ovo za hrvatski nikad neće radjeti, jer je i najglupljii najjednostavniji skup ovih algoritama funkcionalno pismeniji od bio koje naše javne institucije pa i većine pučanstva. 

I na tom valu baš uspostavljam vlastiti AI chatbot da odgovara umjesto mene na email-ove pa da mogu nestat s posla a da to nitko ne primjeti

10 godina

...i onda na ovakve gluposti moja supruga plače od muke jer se dio njenog znanstvenog rada negdje citira kao cijeli odlomak, a ovakva umotvorina pronađe citirani tekst i onda njen originalni tekst proglasi plagijatom. Toliko o automatizmu, AI, optimizaciji...  

1 0 hvala 0
8 godina
BarbaVeli kaže...
Ja mislim da iza Ajara stoji neki napredni LLM za hrvatski. Kad god koristi nestardardne izraze (“radjeti”), odstupa od normi hrvatskoga pravopisa (malo i veliko slovo), to je samo da mi pomislimo da iza stoji neki čoek, a zapravo je Umrella Corporation počela vladati BOL-om.

haha Ajar bot 
a i humor mu zna bit kao od AI-a

16 godina
Najbolje onda da ti supruga piše na papiru ili da baci kompjuter kroz prozor
15 godina
Raidar, lektor koji prepoznaje AI generirane tekst... s pouzdanošću od 10%!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice