roneći u blizini krčkog mosta, još kao pacijent doma za mlade i moćne, tražio sam ikakav život (morski krastavac, ježa, školjku...). tek pokoja ribica, 2 perilice, karoserija stojadina, nekoliko komada "kupaonskih keramičkih sanitarija", sambogznakoliko automobilskih guma i šute za izvoz. čisto more? jašta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
roneći u blizini krčkog mosta, još kao pacijent doma za mlade i moćne, tražio sam ikakav život (morski krastavac, ježa, školjku...). tek pokoja ribica, 2 perilice, karoserija stojadina, nekoliko komada "kupaonskih keramičkih sanitarija" sambogznakoliko automobilskih guma i šute za izvoz. čisto more? jašta.
Ja kad tamo pecam, drzim se stare krcke poslovice. Kad izvadis zuba ili podlanicu, prvo iz nj zvadis getribu lancie, zimske gume tamića i wc guzoper ako nije zasran, a tek onda ribu baciš na gradele.
Poznato je da na Krku još nitko nije umro tako da mu je zapela vešmašina iz ribe u grlu.
Šokiraju se ljudi kad vide bodule da izbjegavaju plaže ispod sela bez kanalizacije. A sve kuće sa septičkom via bezdan. Misle da su osip i proljev dobili od ćevapa i sunca.
Ima li smisla ona izreka "da riba smrdi od glave"?