Cekaj, ovi izbacili novu seriju, i odmah popust ?🤣🤣🤣🤣 ono nabijes cijenu na ono po cemu bi prodavao i onda ka das popust 🫣🥴
Europska premijera Redmi Note 13 serije, uz početn
- poruka: 7
- |
- čitano: 8.244
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I dalje ništa novo.
Sve jače i jače kamere kooje većini korisnika ne trebaju.
Ali su zato izbacili jack za slušalice i utor za memorijsku karticu.
Dobro, za razliku od Samsunga, bar su ostavili IR port a i cijena im je razumna
Sve u svemu, strpit ću se dok ne uvedu izmjenive baterije, nije mi hitno da mojenjam mobitel
Nekad su ti telefoni bili povoljni. Redmi 9 sam platil 112€, Redmi 11 Pro za 224€ i sad ovaj Pro + 450! Sam bog pa mi dijete pazi na telefon i moze ga komotno koristit pet godina. Ok, nisam moral kupiti + model nego obicni, ali htel sam da ima telefon kak spada na duze staze.
I dalje ništa novo.
Sve jače i jače kamere kooje većini korisnika ne trebaju.
Ali su zato izbacili jack za slušalice i utor za memorijsku karticu.
Dobro, za razliku od Samsunga, bar su ostavili IR port a i cijena im je razumna
Sve u svemu, strpit ću se dok ne uvedu izmjenive baterije, nije mi hitno da mojenjam mobitel
U prve tri glavne stvari smartphonea je kamera.
Iste su i zaslužne za potop fotoaparata na svim područjima osim kod profesionalnih potreba.
Prije nego sam narucil telefon sam narucil razne maskice, zastite za kamere i sve kaj treba jer je preskupa igracka da se razbije prvi tjedan. Jedini je problem kaj to dolazi iz Kine i nem videl jos valjda mjesec dana.
Nekad su ti telefoni bili povoljni. Redmi 9 sam platil 112€, Redmi 11 Pro za 224€ i sad ovaj Pro + 450! Sam bog pa mi dijete pazi na telefon i moze ga komotno koristit pet godina. Ok, nisam moral kupiti + model nego obicni, ali htel sam da ima telefon kak spada na duze staze.
nekad, ne tako davno, je i burek koštao 7-8kn, sad je preko 2 eura ili 17-18kn.