Ja sam prije nekoliko godina u potpunosti prestao sa korištenjem Tv-a, računala i mobitela. Nakon nekih 2 tjedna primjetio sam da mi je lakše fokusirati se na stvari koje radim. Nakon još 2 tjedna bilo je nevjerovatno koliko se u potpunosti mogu fokusirati samo na ono što u bilo kojem trenutku radim, bez razmišljanja o nevezanim stvarima. Sada mi je mozak opet "zatrovan" diitalnim glupostima.
Postaje li privlačenje i zadržavanje pozornosti sv
- poruka: 5
- |
- čitano: 3.560
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima jako puno ljudi kojima pametni telefoni plijene pozornost i previše.
meni se isto čini da je tako, ali možda sam samo lijen
ja zadnjih par mjeseci pokusavam procitati svaki text koji me zanima...
Znaci imam ADD ali na max, toliko da me skoro i na poslu je*e...
A sa ovim glupim AI-em je jos i gore... Trebao sam napraviti neku skriptu koja filtrira koji je korisnik, kada i koliko bio na VPN-u (nesto za kolegice vezano za zakon - srać truć)... Anyway... nisam se mogao skoncentrirati to napraviti - ali ono 3000 - u glavi onaj hamster koji vrti wheel... Otisao na ChatGPT.... opisao problem sa parametrima, i za 15 min skripta je tu...
Koliko god je to nice, toliko je zapravo horor....
Probaj se drogirati.
ja zadnjih par mjeseci pokusavam procitati svaki text koji me zanima...
Znaci imam ADD ali na max, toliko da me skoro i na poslu je*e...
A sa ovim glupim AI-em je jos i gore... Trebao sam napraviti neku skriptu koja filtrira koji je korisnik, kada i koliko bio na VPN-u (nesto za kolegice vezano za zakon - srać truć)... Anyway... nisam se mogao skoncentrirati to napraviti - ali ono 3000 - u glavi onaj hamster koji vrti wheel... Otisao na ChatGPT.... opisao problem sa parametrima, i za 15 min skripta je tu...
Koliko god je to nice, toliko je zapravo horor....
Probaj se drogirati.
Djelujuje 100 % samo kad se naviknes nemoj da ti dilera uhapse prije vaznih trenutaka na poslu